Incendiu grav în Buzău. Doi bărbați au suferit arsuri și au ajuns de urgență la spital

Un adolescent de 17 ani și un bărbat de 55 de ani au fost duși miercuri seară la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Buzău, după ce au suferit arsuri în urma unui incendiu într-o gospodărie din Cochirleanca.

O femeie a avut și un atac de panică în urma acestui incendiu. Conform informațiilor de la ISU Buzău, pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările care au izbucnit într-o anexă gospodărească din Cochirleanca. Incendiul a cuprins aproximativ 100 de metri pătrați, dar a fost localizat și stins de pompieri.

„Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească de pe raza localităţii Cochirleanca. Incendiul se manifestă la o anexă gospodărească cu o suprafaţă suprafaţă de aproximativ 100 mp, este localizat şi se acţionează pentru lichidare.

La faţa locului sunt prezente 2 autospeciale de stingere, o autocisternă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentelor de Pompieri Buzău şi Râmnicu Sărat”, informa ISU la ora incendiului, potrivit Agerpres.

În urma incendiului, trei persoane au fost afectate: o femeie care a suferit un atac de panică și doi bărbați, unul de 17 ani și altul de 55 de ani, care au suferit arsuri de gradul 2 și 3 la picioare. Ei au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD și SAJ, după care au fost transportați la UPU Buzău.