În moarte clinică, a trăit experienţa vieţii! UN ROMÂN S-A ÎNTÂLNIT CU DUMNEZEU ÎN RAI! Fostul ateu dezvăluie CUM ARATĂ EL şi ÎNGERII | VIDEO-MĂRTURIE

Gavril Bărnuţiu, un bărbat originar din judeţul Satu Mare, a împărtăşit o poveste cutremurătoare despre o experienţă spirituală într-un filmuleţ postat pe platforma YouTube.

Potrivit relatărilor sale, după ce a trecut prin pragul morţii, a fost întâmpinat de îngeri care l-au ghidat către o realitate divină. Descrie o poartă monumentală şi o strălucire copleşitoare înainte de a păşi în Rai. Bucuria pe care a simţit-o în acele momente transcende cuvintele omeneşti.

Îngerii i-au arătat înregistrările tuturor faptelor sale negative, însă, în ciuda temerilor, nu a fost condamnat în iad. În schimb, a avut privilegiul de a întâlni părinţii săi decedaţi, iar vocea blândă a lui Dumnezeu i-a şters păcatele prin harul sângelui Fiului Său, Iisus.

Această întâlnire divină a fost încununată cu o îndemnare de a se întoarce în lumea pământească şi de a împărtăşi mesajul divin.

În detaliile oferite despre iad, Bărnuţiu vorbeşte despre un tunel apocaliptic, înconjurat de flăcări înalte şi de suflete disperate. Totuşi, din adâncurile întunecate a apărut o revelaţie neaşteptată:

Ultimile articole
Ionuţ Dolănescu, Decizie Radicală..Viaţa I Se Va Schimba Total. Nu Mai E Cale De Întoarcere

Dumnezeu Însuşi. O formă colosală şi blândă, care i-a vorbit în cuvinte îngereşti, aducând linişte şi iertare. Mesajul divin i-a indicat că trebuie să se întoarcă în lumea pământească pentru a împărtăşi ceea ce a trăit.

Întors miraculos în corpul său la morgă, Bărnuţiu a şocat pe toţi cei din jur, inclusiv soţia sa, care venise să-l pregătească pentru înmormântare. În ciuda scepticismului oamenilor din jurul său, el rămâne ferm convins de realitatea experienţei sale spirituale şi de misiunea sa de a împărtăşi ceea ce a trăit.

Experienţa lui Gavril Bărnuţiu este una cu adevărat extraordinară, plină de revelaţii, iertare şi o chemare divină de a împărtăşi lumii mesajul său cutremurător.

CELE MAI NOI STIRI