Imagini sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Gestul neobișnuit făcut de soțul și de prietenele make-up artistei lângă sicriu: „Ultima cafea alături de tine”

Familia și prietenii Ancăi Molnar, care a pierdut lupta cu cancerul, s-au reunit la o capelă din Timișoara pentru a-și lua rămas bun. În imaginile emoționante de la priveghi, publicate de apropiați, se văd numeroase coroane de flori impresionante.

Imagini sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar

După ce trupul tinerei a fost depus la capela din Timișoara, Claudiu Molnar, alături de câteva dintre prietenele Ancăi, au făcut un gest impresionant și neobișnuit.

S-au adunat lângă sicriul alb al Ancăi cu câteva pahare de cafea și au realizat o fotografie, marcând astfel un moment simbolic de despărțire. „Ultima cafea alături de tine” este mesajul emoționant pe care l-au transmis,potrivit știrileprotv.ro.

Anca Molnar va fi înmormântată într-un sicriu alb, simbolizând puritatea și liniștea eternă. La priveghi, decorul a fost unul deosebit, întregul spațiu fiind îmbrăcat în flori albe, creând o atmosferă solemnă și plină de respect. Soțul ei îndurerat, Claudiu Molnar, nu s-a dezlipit de sicriul ei, rămânând aproape de partenera sa până în ultima clipă.

„Te-am îmbrăcat în flori…și

nu ai zis nimic. Ne-ai lăsat cu atât de multe lacrimi. Nu te vom uita niciodată. Să nu uiți că ai promis că din când în când ne faci cu ochiul. Pe mai târziu, draga noastră”, a fost mesajul postat pe Facebook de cei care s-au ocupat de decorarea capelei pentru priveghiul Ancăi Molnar.

Anca Molnar va fi condusă pe ultimul drum joi, 13 iunie. Aceasta va fi înmormântată la cimitirul Ronaț din Timișoara.