Ilona Brezoianu a depus actele la starea civilă

Căsătorie surpriză în showbiz, Ilona Brezoianu nunta anului?, aceasta se pregătește pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața ei, nunta. Pregătirile sunt în toi, căci vedeta a și anunțat deja online că actele de starea civilă sunt depuse, fapt care înseamnă destul de puțin timp până la ziua respectivă.

Ilona Brezoianu a depus actele la starea civilă

Încă o nuntă se anunță în showbiz-ul românesc! Actriţa Ilona Brezoianu se pregateste sa faca pasul cel mare in curând si va ajunge chia-la altar. Cele mai importante veşti au fost împarţite de star iar collaboratorii săi inclusiv Florin Ristei au oferit data evenimentului.

De mai bine de un an, Ilona Brezoianu traieste o poveste minunata alaturi de Andrei, antrenorul ei de schi. Deoarece partenerul ei nu este o persoană publică, actriţa a preferat să-şi ţinã relaţia departe de ochii lumii. Totuş ieri ea a fãcut marele anunţ. Cei doi au mers la Starea Civilã şi numai dupã aceea l-au spus pe internet. Astfel, pregãtirile pentru marele eveniment au început şi printre invitați s-a numãrat Þlorin Ristei care va crea atmosfera pentru petrecere.

Căsătorie surpriză în showbiz – Pregatiri pentru marele eveniment

Ilona Brezoianu, actrița, și Andrei, antrenor de schi, trăiesc o poveste de dragoste deosebită și vor să se căsătoresc. Într-un recent podcast, Ilona a vorbit despre bărbatul care i-a furat inima și a mărturisit că este îndrăgostită și extrem de fericită alături de viitorul său soț. Colaboratorul ei din podcast, Florin Ristei, a confirmat că va cânta la nuntă și a dezvăluit data oficială a evenimentului, care va avea loc pe 20 iulie.

„El mă știa și de la televizor, e o poveste foarte lungă. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită”, a spus aceasta, în cadrul podcast-ului „La Țocii”.

Alături de actriță în cadrul podcast-ului a fost prezent și Florin Ristei, iar cântărețul a dezvăluit detalii despre colega sa de la Antena 1. El a confirmat că va cânta la nunta actriței și a dezvăluit și data la care va avea loc marele eveniment.

„Îi cânt la nuntă, ce să facem? Pe cât e? Stați că vă zic eu acum că mi-am trecut în calendar. E un băiat senzațional! 20 iulie! Mi-am pus aici cu semnul exclamării să nu iau cântare. Pe 19 sunt la Iași și pe 20 vin la tine”, a spus Florin Ristei. Căsătorie surpriză în showbiz, Ilona Brezoianu nunta ca in povesti Sursa articol: https://politicstand.ro/