Heather Locklear șochează cu o nouă apariție, după ce a început din nou să…

Starea lui Heather Locklear stârnește îngrijorare printre apropiați. Actrița a fost surprinsă, zilele trecute, în fața unui centru medical din Malibu, California, iar fotografiile șochează. Heather pare tulburată, vorbește singură și încearcă să se țină de pereți în timp ce face echilibristică pe marginea clădirii.

Heather Locklear vorbește singură în fața unei clădiri Odată ce a ajuns cu succes de cealaltă parte, s-a așezat și a început să scrie ceva într-o agendă. La un moment dat s-a enervat din senin, s-a aștezat pe trepte și a început să poarte un dialog cu o persoană imaginară.

Vedeta a petrecut aproape o oră stând pe trepte și vorbind singură. Apoi a fugit peste stradă la logodnicul ei, Chris Heisser, în vârstă de 61 de ani, care o aștepta în mașină.
Heather Locklear ar avea din nou probleme cu alcoolul O sursă a declarat pentru Page Six că vedeta în vârstă de 61 de ani a primit niște „vești supărătoare” în acea zi și asta a tulburat-o „Era cu siguranță supărată”.

Cu toate astea, o persoană din anturajul ei susține, însă, că actrița bea din nou. „Tequila a fost întotdeauna băutura ei. Nu poate sta departe de asta. E și pe Ozempic și este obsedată de greutatea ei. A slăbit 40 de kilograme”.

Vedeta s-a luptat cu dependența și a fost la dezintoxicare de aproximativ 20 de ori. Deși mulți dintre prietenii ei cred că nu putea să revină la acest obicei, imaginile îi contrazic. Chiar dacă Locklear și logodnicul ei, Chris Heisser, iubitul ei de liceu, sunt încă împreună, relația lor este „departe de a fi perfectă”. Cum încearcă prietenii să o acopere Prietena apropiată a lui Locklear, Sharan Magnuson, care a cunoscut-o pe actriță la un curs de actorie în 1981, a declarat: „Tocmai am făcut FaceTime cu Heather astăzi și e ok”.

Magnuson, care a lucrat în PR la Warner Bros, a spus că a văzut-o ultima oară pe Locklear în mai „Ne trimitem mesaje tot timpul și am luat prânzul împreună cu doar câteva săptămâni în urmă, ne-am simțit bine, am râs și ne-am amintit. Heather arăta fantastic, era lucidă”, a spus ea. În ceea ce privește fotografiile, Magnuson a adăugat: „Toată lumea are voie să aibă o zi proastă”. Actrița este încă cu Heisser și a postat recent fotografii cu ei la o nuntă în Palm Springs. Locklear o are pe Ava Sambora , în vârstă de 25 de ani, cu chitaristul lui Bon Jovi, Richie Sambora, cu care a fost căsătorită din 1994 până în 2007. A mai fost măritată cu Tommy Lee din 1986 până în 1993, dar nu au avut copii împreună.