Gina Pistol și Smiley, în culmea fericirii

Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii. Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Bucurie mare pentru Gina Pistol și Smiley! Cei doi au primit recent o veste care i-a surprins plăcut. Este vorba despre venirea pe lume a unui bebeluș. Gina Pistol, vedeta de la ProTV, a fost extrem de fericită când a aflat vestea cea mare.

Smiley și Gina Pistol se bucură nespus de mult pentru că vor avea un copil. Fiind deja părinți, ei înțeleg și apreciază cât de valoroasă este această binecuvântare. Micuța Josephine le-a schimbat viața într-un mod minunat, deschizându-le ochii către lucrurile esențiale. Sunt mult mai sensibili și atunci când vorbesc despre copii, simt o emoție puternică.

De asemenea, cei doi au primit o veste minunată: prietena lor apropiată, Alina Dincă, fostă concurentă de la Vocea României, este și ea însărcinată.

Alina și Smiley colaborează începând din 2011 și au construit o relație solidă bazată pe prietenie. Smiley a fost extrem de încântat că familia lor se mărește. Tânăra proaspăt căsătorită este deja în primul trimestru de sarcină.

Alina Dincă, într-un interviu acordat pentru unica.ro, a vorbit deschis despre sarcina ei și despre prietenia cu Smiley și Gina Pistol.

Ea a declarat: „Cumva, ne așteptam să se întâmple, așa că surpriza nu a fost atât de mare. Am fost și suntem doar mulțumitori lui Dumnezeu că lucrurile s-au întâmplat așa cum ne-am dorit, iar bebe e bine și crește sănătos. Vom avea o fetiță.”

Alina a continuat și a povestit despre reacția lui Smiley și Gina Pistol când le-a dat vestea cea mare: „Legat de prietenia noastră, pe amândoi îi cunosc înainte să formeze un cuplu. Gina este o căldură de om.

Când l-am anunțat pe Smiley că sunt însărcinată, a sărit în sus de bucurie. Iar Gina a început să caute cărțile despre sarcină pe care le-a citit și mi le-a dat pe toate. De fiecare dată când ne vedem, îmi povestește la ce să mă aștept și cum să trăiesc toate aceste emoții. Este un sprijin important pentru mine.”

Această veste aduce un strop de bucurie în viețile lor și întărește legăturile de prietenie dintre Gina Pistol, Smiley și Alina Dincă. Să le urăm tuturor multă sănătate și fericire în această etapă specială a vieților lor!