Gestul făcut de Andi Moisescu după 17 ani de căsnicie cu Olivia Steer. Mulți s-au întrebat cum rezistă împreună. Ea a fost cea care a făcut totul public

Andi Moisescu a facet un gest de-a dreptul emoționant pentru soția sa Olivia Steer.

Aceștia formează unul din cele mai longevive și iubite cupluri din România. Andi și Olivia au încercat mereu să își țină viață privată departe de ochii curioșilor.

Numele soției lui Andi Moisescu a fost mai mereu legat de subiecte controversate, precum cele antivaccin.

Andi Moisescu, gest emoționant pentru Olivia Steer

Andi Moisescu și Olivia Steer au împlinit 17 ani de când s-au căsătorit și au împreună doi copii frumoși. Pentru a marca acest moment, soția prezentatorului de la Pro TV a împărtășit de data aceasta o imagine care i-a lăsat fără cuvinte pe fanii săi.

Cei doi au devenit soț și sotie în 2004. La petrecerea pe care au avut-o, Andi Moisescu i-a cântat Oliviei piesa „Wonderful tonight’, o melodie dragă sufletului lor și apoi s-au distrat pe cinste alături de invitați. Muzica de la petrecere i-a fost asigurată de Leo Iorga și de regretata Cornelia Catanga.

Olivia Steer a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare un buchet mare de flori pe care l-a primit de la soțul ei cu ocazia aniversării lor.

„17 ani după’, a scris Olivia în dreptul fotografiei.

Andi Moisescu a dezvăluit secretul căsniciei lor
Prezentatorul TV a mărturisit că totul stă în respect și înțelegere.

„Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din
dragoste.

Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva’, a declarat el.

Andi Moisescu, adevărul despre plecarea de la ProTV

Andi Moisescu este printre cei mai cunoscuți bărbați din țară. Toată lumea îl cunoaște pe Andi Moisescu și îl apreciază pentru umorul și ironia lui de care dă dovadă ori de câte ori apare la televizor.

De mai bine de 30 de ani ne încântă cu aparițiile sale și toți se întreabă cum de încă este la ProTV.

El a început să lucreze pentru Adrian Sârbu în vara anului 1001, la Radio Pro Fm, iar din 1996 la Pro TV. În toți acești ani a primit o mulțime de oferte de reprofilare și de schimbare a postului TV, proiecte interesante și de succes, dar niciodată nu s-a gândit să plece.

Andi Moisescu este de părere că emisiunea lui se potrivește cel mai bine la postul ProTV și niciodată nu s-a gândit să facă vreo schimbare.