Gata, nu se mai ascund!

Valentin Butnaru își sărbătorește astăzi onomastica și ziua de naștere. În calendarul ortodox, Sfântul Valentin este sărbătorit pe 16 februarie, nu pe 14, odată cu Ziua Îndrăgostiților. Cu ocazia aniversării prezentatorului de la Antena 1, iubita lui, actrița Ana Bodea, a postat un mesaj emoționant în mediul online.

Valentin Butnaru și Ana Bodea sunt colegi de trust și formează un cuplu de aproximativ un an. El prezintă știrile Observator 12, ea este protagonista serialului „Lia, soția soțului meu”.

Deși între cei doi este o diferență de vârstă de 15 ani, Valentin și Ana fac echipă bună împreună. Ana Bodea, urare specială pentru iubitul ei, Valentin Butnaru

Valentin Butnaru împlinește astăzi 39 de ani. Cu această ocazie, iubita lui a postat mai multe momente adorabile ale căror protagoniști au fost ea și jurnalistul. „Las mai jos câteva motive care demonstrează că are cel mai frumos și iubitor suflet”, a scris actrița pe Instagram.

Tânăra în vârstă de 23 de ani spune despre iubitul ei că este un om „mereu bine intenționat”, care știe întotdeauna să „te ridice, motiveze și încurajeze în cele mai grele momente”. Totodată, actrița este de părere că Valentin o iubește cum rar mai iubesc oamenii în ziua de astăzi, „pur și din tot sufletul”.