Gabriela Cristea face dezvăluiri profunde despre relația cu tatăl ei, după o perioadă lungă de tăcere

Gabriela Cristea a discutat într-o emisiune TV despre motivul pentru care a decis să se distanțeze de tatăl său, explicând rațiunea din spatele acestei alegeri. Ea a subliniat similitudinea sa cu Meghan Markle, care a trecut printr-o experiență similară cu tatăl ei. Totuși, vedeta a afirmat că familia este o prioritate pentru ea și că își dedică timpul și energia celor dragi.

Gabriela Cristea, cunoscută atât ca prezentatoare de televiziune cât și ca mamă fericită alături de soțul ei, Tavi Clonda, și cei doi copii, a vorbit sincer într-un interviu la Metropola TV, moderat de Cristina Șișcanu. Ea a detaliat relația complicată cu tatăl ei, exprimând dorința de a se distanța definitiv de el și menționând paralela cu situația lui Meghan Markle în această privință.

Gabriela Cristea, despre renegarea tatălui său
Gabriela Cristea este recunoscută ca o prezentatoare de succes în lumea showbiz-ului. Împreună cu familia ei fericită, alături de soțul ei Tavi Clonda și cele două fiice, vedeta a avut o viață marcată de succese, dar și de provocări personale. Ea a mărturisit deschis în cadrul interviului că a decis să nu mai aibă legături cu tatăl său, argumentând că acesta a încercat să profite de pe urma statutului ei de personalitate publică.

Gabriela Cristea a dezvăluit o poveste tristă, pe care de obicei o evită să o discute, despre drama personală pe care o trăiește. Prezentatoarea de la emisiunea „Mireasa” a subliniat în repetate rânduri că familia ocupă un loc central în viața ei și că se dedică cu toată inima celor apropiați. Ea a subliniat că a luat decizia de a se distanța de tatăl ei pentru că acesta a încercat să profite financiar de pe urma faimei ei. Gabriela Cristea a menționat că înțelege situația lui Meghan Markle, soția Prințului Harry, a cărei relație cu tatăl său a fost marcată de tentative similare de exploatare financiară și mediatizare, deși tatăl ei a părăsit-o când era doar o copilă.

„Pentru mine, acest capitol este închis, este o alegere pe care am făcut-o. Poate că aceasta este o lecție pe care trebuie să o învăț în viață. Nu vreau să intru în detalii, dar voi spune doar atât: m-am regăsit în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este extrem de dureros când cei pe care îi consideri cei mai importanți în viața ta încearcă să profite de pe urma ta”, a declarat Gabriela Cristea.

Detalii despre debutul în televiziune și succesul Gabriela Cristea
Gabriela Cristea a început cariera în televiziune în 1994 și, de-a lungul timpului, a devenit una dintre cele mai bine plătite prezentatoare, în special în timpul emisiunilor de divertisment matrimonial. În primele zile, ea câștiga doar 100 de dolari, dar, odată cu succesul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” de la Kanal D, salariul său a crescut semnificativ, ajungând la 20.000 de euro.

„Am lucrat foarte mult și am câștigat foarte bine – 20.000 de euro la acea vreme, acum vreo 15 ani, erau bani serioși. Oamenii pot avea impresia că am câștigat acești bani ușor, dar nu este adevărat. Munceam de dimineața până seara și chiar m-am îmbolnăvit în acea perioadă din cauza stresului enorm. Este o muncă grea în televiziune și nu știu când încasam banii”, a adăugat cu nostalgia Gabriela Cristea.