Gabriela Cristea a RĂBUFNIT public și a răspuns jignirilor primite! Mesajul transmis de prezentatoare

Gabriela Cristea a ripostat cu fermitate în urma unui val de atacuri și insulte pe internet. Prezentatoarea TV, partenera lui Tavi Clonda, a ajuns la un punct de cotitură și a decis să-și exprime indignarea față de comportamentul agresiv al unor indivizi.

Confruntată cu un flux constant de comentarii ofensatoare în ultima perioadă, Gabriela Cristea a optat să facă cunoscută situația și să-și afirme poziția pe platformele de socializare. Ea a subliniat că nu va mai tolera astfel de atacuri la adresa sa.

Gabriela Cristea a reacționat cu hotărâre După ce a devenit ținta mai multor insulte, mai ales pentru că a ales să se prezinte în mediul online așa cum este în viața de zi cu zi, fără să recurgă la artificii, Gabriela Cristea și-a exprimat frustrarea în fața audienței virtuale.

„Încerc mereu, cu sinceritate și deschidere, să împărtășesc cu voi atât momentele frumoase, cât și cele mai puțin plăcute din viața mea. Dar din nefericire, nu toate aceste împărtășiri sunt întâmpinate cu apreciere, ci și cu critici. Criticile nu mă deranjează, atâta timp cât sunt argumentate. Dar atunci când devin insulte, este o altă poveste. Mă deranjează profund să fiu insultată”, a declarat Gabriela Cristea pe Facebook.

Efortul de a promova autenticitatea Cu toate că afirmă că nu este afectată de toate insultele primite, Gabriela a subliniat că, în general, acestea vin din partea unor persoane de la care nu s-ar fi așteptat la astfel de comportamente.

„Am fost momente în care am fost uluită de răutatea și de tendința noastră de a judeca. Un comentariu m-a afectat în mod special: ‘Arăți ca o balenă’. Chiar dacă nu mai sunt afectată de astfel de atacuri, am fost curioasă să aflu cine emite astfel de judecăți. Am constatat că acea persoană avea propriile sale probleme de imagine și totuși și-a permis să mă jignească”, a povestit vedeta.