Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital: ”Nu sunt bine…”

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital

În declarațiile recente, Gabriela Cristea a subliniat că starea ei de sănătate nu este deloc bună. Simptomele neplăcute au reapărut în urmă cu câteva zile, după ce părea că se recuperează în urma spitalizării anterioare. Această situație a venit într-un moment dificil pentru Gabriela, întrucât trebuia să prezinte noul sezon al emisiunii pe care o moderează.

“M-am trezit iarăși cu nasul în pioneze, de câteva zile ma tot încearcă o răceală, dar eu nu mai înțeleg nimic pentru că după ce m-am îmbuibat cu atâta antibiotic, bine, recomandat de medic, să ne înțelegem… pentru că știți că am avut niște probleme de sănătate în urmă cu doar două săptămâni jumătate, trei săptămâni.

Uite că sunt iarăși, bine, m-am trezit așa cu nasul, cu ochii, nu sunt bine deloc. Bine, mă încerca treaba asta cam de săptămâna trecută”, a povestit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate

În urmă cu trei săptămâni, Gabriela Cristea a fost nevoită să se interneze în spital din cauza febrei și durerilor intense în tot corpul. Acest episod a survenit chiar înainte de momentul programat pentru debutul noului sezon al emisiunii sale TV.

Este evident că vedeta a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, încercând să îmbine preocupările legate de sănătate cu responsabilitățile profesionale.

„Dragilor, din motive de sănătate, nu am sa fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon. Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital.

Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine, m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară…

M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a spus Gabriela Cristea.