Fuego, totul despre problemele de sănătate. Ce afecțiune a moștenit de la tatăl lui

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul interpret se bucură de mare succes și este iubit de o mulțime de oameni.

În plan profesional îi merge totul foarte bine, dar întâmpină probleme din punct de vedere al sănătății.

Fuego a moștenit problemele de la tatăl lui
Fuego este unul dintre cei mai iubiți artiști din țară. Celebrul interpret este foarte apropiat de fanii lui, care deja formează o comunitate foarte mare.

Chiar dacă mai este uneori și ironizat, are de partea lui mulți oameni care îl iubesc și îi ascultă muzica.

Fuego a vorbit despre o problemă destul de gravă de sănătate, pe care se pare că ar fi moștenit-o de la tatăl ei. Artistul spune că acesta era cardiac și acum se confruntă și el cu o complicație la inimă, pe care o tratează încă de tânăr.

Astfel, merge regulat la medic și urmează atent tratamentul pe care acesta i-l prescrie, pentru că doar așa poate ține lucrurile sub control.

Celebrul interpret știe că are o genă cu probleme și nu vrea să se complice lucrurile. Nu se consideră un om bolnav, pentru că știe cum să aibă grijă de el și de organismul lui.

„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima … eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate. (…) Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme”, a mărturisit Fuego.

Cum a slăbit Fuego
Fuego a slăbit considerabil în ultima perioadă și fanii au observat asta. Deși a avut multe fluctuații în ceea ce privește greutatea, acum chiar se observă că a pierdut în greutate și spune că se simte mult mai bine.

Fuego recunoaște că este gurmand și încă din copilărie i-a plăcut să mănânce mult, dar acum a reușit să slăbească peste 12 kilograme și se simte mai bine. Încearcă să aibă un stil de viață sănătos și să fie atent la tot ce face, pentru a se asigura că lucrurile nu scapă de sub control.

„Eu în copilărie mâncam sarmalele făcute de bunica, mâncam cozonacul cu mac și cu nucă, care-i foarte gustos, dar care-i foarte caloric. Mâncam tocănița cu smântână … adică nu am făcut rabat de la mâncarea de acasă”, a mai spus artistul.