Foarte tare – ieftin și ușor! Femeile japoneze s-au bucurat de beneficiile frumuseții ale orezului de secole. Secretul frumuseții lor constă în acest simplu dar al naturii

Orezul este o sursă uimitoare de acid linoleic și squalen, un antioxidant puternic care stimulează producția de colagen. Acesta din urmă încetinește formarea ridurilor pe piele și o protejează de efectele negative ale soarelui.

Orezul este plin de vitamina E și gamma-orzinol, cunoscut pentru capacitatea sa de a proteja inima și de a scădea nivelul colesterolului din sânge.

Din păcate, în afară de japonezi, majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de aceste fapte. Orezul este cu adevărat capabil de miracole atunci când vine vorba de probleme de întinerire.

Vă sugerăm să faceți această mască de față super simplă, care îi va îmbunătăți culoarea și va netezi ridurile.
Vei avea nevoie:

– 3 linguri de orez;

– 1 lingura de lapte;

– 1 lingura de miere ;

Cum să gătească:
Se fierbe și se strecoară orezul. Salvați apa care curge din ea. Adăugați în terci o lingură de lapte cald și o lingură caldă de miere.

Aplicați masca din această soluție pe pielea curată și uscată. Lăsați-l pe față până când este complet uscat. Și apoi clătiți-l cu apa în care ați fiert orezul.

Apa de orez are proprietăți antioxidante puternice. Hidratează pielea și stimulează circulația sângelui. Această apă ajută, de asemenea, la îndepărtarea petelor de vârstă și a inflamației pielii. Il poti folosi si inainte de a face plaja: hidrateaza pielea si o protejeaza de formarea de noi riduri.

Pentru rezultate optime, se recomandă aplicarea măștii de orez cel puțin o dată pe săptămână. Repetați această procedură de mai multe ori și veți arăta cu 10 ani mai tânăr.

Este important să incluzi o varietate de legume în dieta ta pentru a asigura un aport diversificat de nutrienți. Dacă ai anumite condiții de sănătate sau preocupări alimentare, este întotdeauna recomandat să consulți un profesionist în domeniul sănătății pentru sfaturi personalizate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.