Florin Piersic, În Stare Gravă? S-Ar Fi Decis Transferul Acestuia Într-Un Spital Din Austria.

Florin Piersic se confruntă cu o perioadă dificilă în viața sa. Recent, celebrul actor a fost internat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca din cauza unei infecții severe la genunchi, care a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență. În prezent, el se află sub îngrijirea medicilor în secția de terapie intensivă a spitalului, iar posibilitatea unui transfer la o unitate medicală din Viena, Austria, este luată în considerare.

La vârsta de 88 de ani, starea de sănătate a lui Florin Piersic a devenit o sursă de îngrijorare pentru fanii și cei apropiați ai săi. Acesta a fost adus la spital după ce s-a simțit rău în timpul unui spectacol și a fost diagnosticat cu o infecție gravă la genunchi. Operația de urgență a fost necesară pentru a-i salva sănătatea. Simptomele au apărut brusc, fără niciun avertisment prealabil.

După intervenția chirurgicală la genunchi, Florin Piersic a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde este supravegheat îndeaproape de medicii specializați în terapie intensivă. Există discuții în curs cu privire la posibilitatea transferului său la o clinică din Viena pentru continuarea tratamentului și îngrijirea adecvată.

În această perioadă dificilă, familia actorului a solicitat discreție absolută cu privire la starea sa de sănătate, dorind să păstreze intimitatea și discreția în aceste momente delicate.

Cu o carieră remarcabilă în spate, Florin Piersic a demonstrat mereu o puternică pasiune pentru teatru. Cu toate că are o vârstă înaintată, el a continuat să urce pe scenă și să încânte publicul cu prestațiile sale. Ultimul său spectacol a avut loc la Teatrul Radu Stanca din Sibiu, pe 6 aprilie 2023, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, unde a jucat în piesa „Străini în noapte”. Maestrul a transmis că a fost o experiență deosebită să împartă scena cu alți mari profesioniști ai domeniului, precum Constantin Chiriac și Constantin Necula.

În ciuda provocărilor de sănătate, Florin Piersic continuă să fie o sursă de inspirație pentru mulți și este în gândurile și rugăciunile celor care îl admiră și îi doresc o recuperare rapidă și completă.