Fiul Lui Florin Busuioc, Mesaj Radical Pentru Tatăl Lui

Florin Busuioc Jr. dezvăluie că absența tatălui său, Busu, în copilărie l-a afectat profund, contribuind la firea sa vulcanică și la rebeliunea care l-a condus în diverse situații dificile. Despre presupusele încercări de reluare a legăturii cu tatăl său, Florin menționează că aceasta nu s-a concretizat, iar relația lor nu există în prezent. Despre mesajul pe care l-a trimis tatălui său după in.f.arct, Florin Jr. spune că l-a șters, iar conținutul său era un îndemn la însănătoșire rapidă, fără implicații emoționale profunde.

Întrebat dacă a regretat sau simțit tristețe după aflarea bolii tatălui său, Florin Busuioc Jr. recunoaște că a fost șocat și supărat inițial, dar că ulterior a renunțat la orice încercare de a reconstrui legăturile. Despre relația actuală cu Busu, el afirmă că nu mai există nicio legătură între ei și că fiecare își urmează propriul drum.

În ceea ce privește posibilitatea reparării relației, Florin Jr. se arată deschis, dar subliniază că depinde de eforturile ambilor părți. Despre cele afirmate de Busu privind căutările, Florin Jr. spune că nu a văzut niciodată apeluri pierdute de la tatăl său și că a renunțat la căutări, simțindu-se străin în viața acestuia.

Ultimile articole
Care era mâncarea favorită a lui Iisus Hristos. Istoricii au descoperit adevărul despre preparatele din meniul Fiului Domnului

Referitor la postarea recentă în care Busu este ironizat, Florin Jr. precizează că nu a avut intenția de a-i face rău tatălui său, ci că a considerat că un moment de veselie poate aduce puțină lumină în viața marcată de dramă.

CELE MAI NOI STIRI