Fecioara Maria anunţă zodiile binecuvântate

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Curaj

Poate ca nu te simti in siguranta. Poate ca simti ca esti in intuneric. Insa nu uita de ingerii tai pazitori. Nu uita de Fecioara Maria. Ei pot aduce lumina si iti dau curaj. Nu te lasa pacalit de iluzii, nu te lasa dominat de frici. Poate ca esti intimidat de cineva din anturajul tau, un sef, un superior. Important este sa vezi ca Dumnezeu este in noi toti. Si el el, dar si in tine. Nu ai de ce sa te temi. Ai incredere in tine insuti. Ai putere de la Dumnezeu. Daca esti in conflict cu cineva, cere ajutorul Fecioarei Maria. Ramai pozitiv si vei vedea cat de simplu este sa infrunti acesta situatie.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Incredere

Ai incredere in puterea lui Dumnezeu de a te tine in siguranta. Pe masura ce intri intr-o noua faza a vietii tale te poti simti intimidate de schimbari. Este natural, dar nu trebuie sa iti faci din teama un mod de viata. Ai incredere ca Dumnezeu si arhanghelii lui sunt alaturi de tine si te ajuta in toate.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Generozitate

Ti se cere sa incepi sau sa continui sa daruiesti. Nu neaparat bani, ci timp, bunuri, vorbe bune. Actul de a da genereaza sentimentul de abundenta. Iar acolo unde este abundenta, va veni si mai multa prosperitate. Cu cat vei darui mai mult, cu atat vei primi mai mult. Contribuie cu bucurie si daruieste din bunastarea ta, pentru ca si altii, la randul lor sa te urmeze. Gandeste-te la fericirea pe care o resimti atunci cand cineva se bucura de ceea ce iti daruiesti tu. Aceste sentimente profunde vor face lumea mai buna si plina de iubire. Permite-i Universului sa-ti daruiasca inapoi. Accepta ce-ti ofera si fii recunoscator pentru ce primesti.

Mesajul zilei pentru zodia RAC
Mutare

Acesta este un mesaj despre o schimbare, o mutare. Poate ca urmeaza sa te muti intr-o casa noua sau poate ca iei in considerare posibilitatea de schimba locul de munca. Pune-ti toate grijile in sarcina ingerilor pazitori si elibereaza-te. Ai incredere ca banii vor veni sau ca familia va fi multumita sau ca orice alte probleme apar vor fi deja rezolvate. Acest mesaj poate insemna si ca este nevoie sa-ti lucrezi mai mult corpul. Ai nevoie de miscare pentru a fi sanatos. Si aici poate fi vorba despre dans, plimbari, inot, drumetii, jucat cu copiii. Acest gen de miscare iti va da prospetimea unui nou inceput. Vei vedea alte oportunitati la orizont. Da grijile tale ingerilor pazitori si mergi inainte cu schimbarile.