„Eu Nu Muncesc, Sunt Măritată Cu Un Domn În Vârstă, Generos”. Ce A Înfuriat-O Pe Vedetă

Corina Caragea, frumușica prezentatoare a știrilor din Sport, de la PRO TV, este turist de profesie. Atunci când are câteva zile libere, bruneta preferă să și le petreacă în

străinătate, în vacanțe lungi sau chiar pe fugă, în destinații îndepărtate sau la doi pași de casă. Din această cauză au apărut și câteva bârfe în ceea ce o privește.

Pagina de Instagram a Corinei Caragea arată ca un pliant turistic.
Frumoasa cu păr ca abanosul a văzut multe la viața ei, iar călătoriile sunt marea ei pasiune. Tocmai de aceea, cârcotașii au început să o întrebe cum își permite să călătorească atât.

Știrista de la PRO TV a ales să răspundă la răutăți, cu ironii.

Corina Caragea, despre destinația la care visează să ajungă

„Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux.

Glumesc. Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani.

Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva”, a declarat Corina Caragea într-un interviu pentru EGO.ro.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .