Este stirea zilei despre Camelia Mitoșeru

Mama lui Mihai Mitoșeru a fost internată din nou în spital, stârnind îngrijorare printre fanii prezentatorului TV. Motivul pentru care Camelia Mitoșeru a fost nevoită să apeleze la salvarea de urgență acasă și starea sa de sănătate actuală sunt subiecte de interes pentru mulți. Află toate detaliile despre această situație tensionată și evoluția sănătății actriței în continuare.

Mama lui Mihai Mitoșeru, internată din nou în spital

După o intervenție chirurgicală complicată în urmă cu două săptămâni, Camelia Mitoșeru, mama cunoscutului prezentator TV, a fost externată cu succes. Cu toate acestea, în ultimele zile starea sa de sănătate s-a înrăutățit, determinându-l pe Mihai Mitoșeru să cheme salvarea de urgență acasă.

Potrivit informațiilor furnizate de Antena Stars, actrița a fost dusă imediat la spital din cauza deshidratării și a dificultăților de alimentație. Regimul alimentar strict și tratamentele puternice au avut un impact asupra stării sale generale, determinând necesitatea unei intervenții medicale imediate.

Mihai Mitoșeru a fost alături de mama sa în aceste momente dificile, fiind preocupat de evoluția acesteia și de confortul său. Cu toate acestea, situația continuă să fie una delicată, iar fanii sunt îngrijorați de starea de sănătate a actriței.