El este Ilie preotul din Argeș ucis de un șofer de 18 ani fără permis. Lasă în urmă o soție și doi copii

Ilie G. este preotul de 44 de ani din Argeș ucis de un șofer de 18 ani fără permis, marți, pe un drum din Costești. Bărbatul lasă în urmă o soție și doi copii.

Ilie Geangavelea este preotul de 44 de ani din județul Argeș care și-a pierdut viața marți, 14 mai, într-un cumplit accident rutier produs în Costești. Bărbatul avea o familie foarte fericită.

A fost o zi tragică pe șoselele din județul Argeș. Marți, în doar câteva ore, un om a murit și alți șase au fost răniți în accidente de circulație. Cel mai grav eveniment a fost consemnat în localitatea Costești.

Aici, un tânăr de 18 ani din Ungheni, aflat la volan fără carnet de conducere, a lovit un autoturism cu remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani din Costești.

Autoturismul din urmă a intrat într-un cap de pod. În urma coliziunii, pasagerul său, un bărbat de 44 de ani, rămas încarcerat între fiarele mașinii. Acesta a decedat imediat după extragere.

Bărbatul mort era preot la biserica din cartierul Zorile al orașului Costești. E vorba de Ilie Geangavelea. Cel care se afla în mașină cu el, preluat de SMURD și transportat la București în stare gravă, este tot preot. E vorba de un paroh al bisericii din cartierul Telești, tot din Costești: părintele Sandu Mocanu, scrie Jurnal de Argeș.

Ilie Geangavelea, care în trecut a fost și consilier local la municipalitatea din Costești, era căsătorit. În urma sa rămân, îndurerați, o soție și doi copii, un băiat și o fată.

Moartea fulgerătoare a preotului Ilie Geangavelea a provocat un șoc în comunitatea argeșeană. Acesta era extrem de apreciat și un model pentru mulți dintre cei care l-au cunoscut.

”Preotul Ilie Geangavela a plecat într-o lume mai bună. Nu am nicio îndoială că sufletul lui colosal, bunătatea și buna credință pe care le-a dovedit din plin întreagă viață, îl îndreptățesc să se odihnească veșnic în lumea celor drepți.

Rămas bun, părinte! Mulțumesc pentru modelul de urmat pe care ni l-ați arătat prin fapte. Știu mulți care n-or să vă uite niciodată! Mă număr printre ei! Condoleanțe familiei! Odihna veșnică!”, a scris, pe Facebook, un cetățean din Argeș care l-a cunoscut.