Doliu in muzica populara romaneasca. S-a stins fulgerator „privighetoarea” Gorjului: „Ai ales sa mergi si sa canti ingerilor, de acum

Doliu in muzica populara romaneasca. Tragediile se tin lant in lumea artistica! La doar cateva zile dupa ce cantareata Carmen Lela a murit la doar 38 de ani, chiar de ziua ei, s-a stins din viata si Alina Popa, privighetoarea Gorjului, la doar de 23 de ani.

S-a stins din viata „privighetoarea“ Gorjului
In urma cu doar cateva zile, Alina Popa a implinit frumoasa varsta de 23 de ani si era foarte fericita pentru ca era extrem de iubita atat de familie si prieteni, cat si de fanii carora le-a ajuns la suflet prin cantecul sau.

Frumoasa cantareata de muzica populara a murit subit la numai cateva zile dupa ce si-a serbat ziua de nastere.

Vestea mortii artistei a cazut ca un trasnet peste toti cei care au cunoscut-o si apreciat-o. Pe retelele de socializare au curs rauri de lacrimi si mesaje de condoleante din partea fanilor si prietenilor artistei.

„Prietena mea, au trecut cateva zile de cand am vorbit, nu aveai o stare asa de buna precum voiam eu sa aud despre tine, mi-ai promis ca vei fii puternica si vei reusi, mi-ai promis ca dupa ce vei invinge aceasta boala urata care ti-a marcat toata viata, care ti-a distrus ultimii ani de cariera, de viata … vei fii din nou cu noi, vei zambi, vei fii fericita, ne vei canta, ceea ce iti placea tie cel mai mult sa faci, insa dumnezeu a ales sa ni te ia de aici, prea devreme. Te iubim, Alina noastra si nu te vom uita niciodata!“, a fost unul dintre mesajele transmise dupa moartea cantaretei.

Intr-un alt comentariu, sunt amintite melodiile pe care le lasa in urma cea care a fost considerata „privighetoarea“ Gorjului.

„Cuvintele sunt prea putine sa poata exprima un asa sentiment de tristete! Erai in floarea varstei, dar, totusi ai ales sa mergi si sa canti ingerilor, de acum. Noua ne-ai lasat ca amintire melodiile tale frumoase, bucuria cu care traiai fiecare clipa si multe momente de neuitat! Dumnezeu sa te odihneasca in liniste si pace, Alina draga”, este un alt mesaj postat pe retelele de socializare.