Din pacate incepem ziua cu o veste teribila

Cercetările continuă, pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor
Potrivit sursei citate, în această etapă a anchetei cercetările sunt pe fapte, nicio persoană nu are vreo calitate în dosar. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au anunţat că sunt făcute cercetări în acest caz, potrivit news.ro.

“În urma informaţiilor apărute în spaţiul public conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiţii pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani şi Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce priveşte regimul armelor şi muniţiilor”, au precizat poliţiştii.

Incidentul a avut loc la Teatrul “Mihai Eminescu” în timpul repetiţiilor la piesa de teatru “Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”. La un moment dat, actorul Răzvan Amitroaie a fost împuşcat de colegul său, aşa cum era în textul piesei, dar pe ţeava pistolului de tip airsoft a ieşit un proiectil.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, fiind diagnosticată cu traumatism de glob ocular minor.

Potrivit: stiripesurse.ro