Din Ce Câștigă Bani Andreea Tonciu, După Ce S-A Retras Din Televiziune: „Cash-Ul Intră”

În urmă cu șase ani, Andreea Tonciu s-a căsătorit cu Daniel Niculescu și a devenit mamă pentru prima oară, ceea ce a marcat o schimbare semnificativă în viața sa, determinând-o să se retragă treptat din aparițiile televizate.

Fostă asistentă TV, Andreea și-a concentrat atenția pe viața de familie, deși avea o carieră îndelungată în lumea televiziunii. Recent, vedeta a dezvăluit sursele sale de venit, evidențiind că și-a investit banii într-un nou apartament și într-un bolid de lux.

În anul 2016, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au celebrat nunta, cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în calitate de nași. Ulterior, în luna iunie a aceluiași an, vedeta a devenit mamă pentru prima oară, aducând pe lume o fetiță sănătoasă.

În prezent, Andreea câștigă sume semnificative din contracte de imagine și din campanii de promovare online, având o urmărire considerabilă pe platformele de socializare, cu peste 400 de mii de urmăritori pe Instagram.

Într-o apariție în emisiunea lui Teo Trandafir, Andreea Tonciu a dezvăluit că soțul ei se ocupă de susținerea financiară a familiei. Ea a subliniat că nu ar putea avea un job obișnuit și că ar prefera să investească banii în propria afacere.

„Veniturile vin din alte surse, prin contribuția soțului meu, deoarece eu, fiind femeie, nu simt nevoia să lucrez atât de mult. Nu m-aș putea vedea angajată într-un job obișnuit. Mai degrabă, aș prefera să investesc în propria afacere, poate chiar într-o afacere în domeniul culinar”, a explicat Andreea Tonciu.

Recent, Andreea a făcut două investiții majore. Ea și-a cumpărat un apartament nou în valoare de aproximativ 100.000 de euro și a devenit proprietara unui automobil de lux evaluat la 200.000 de euro.

„Apartamentul meu are trei camere și două băi… Este un simbol al reușitei mele și al fericirii pe care o trăiesc alături de familia mea. Investiția în mașină a fost un pas înainte către confort și rafinament în viața noastră”, a adăugat Andreea, subliniind bucuria și satisfacția aduse de aceste investiții în viața sa și a familiei sale.