Detalii inedite despre Cabral: vârstă, înălțime, copii

Născut în București, într-o familie mixtă, având un tată congolez și o mamă româncă, Cabral și-a făcut loc în lumea televiziunii românești, devenind unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din țară.

Este cunoscut în special pentru emisiunea interactivă “Ce spun românii?”, difuzată în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 18:00, la Pro TV.

Însă popularitatea sa nu se oprește aici, el fiind recunoscut și pentru talentele sale sportive, fiind unul dintre promotorii dansului sportiv Tae Bo în România și având performanțe remarcabile în kickboxing, devenind chiar vicecampion european la kickbox la vârsta de doar 17 ani.

Vârsta și înălțimea lui Cabral sunt subiecte de interes pentru mulți dintre fani. Născut pe 4 octombrie 1977, în București, Cabral împlinește 43 de ani și se află în plină glorie a carierei sale. A străbătut drumul televiziunii de la Antena 1, Prima TV, Acasă și până la Pro TV, unde și-a consolidat statutul de prezentator apreciat și respectat. În ceea ce privește înălțimea sa, este remarcabilă. Cu cei 2 metri pe care îi măsoară, Cabral este considerat cel mai impunător prezentator TV din România.

Pe lângă cariera sa profesională, Cabral se bucură și de o viață personală împlinită. Însă, detalii despre familia sa, precum salariul sau numărul de copii, rămân în mare parte necunoscute pentru publicul larg.

Cu toate acestea, Cabral continuă să fie o figură influentă și iubită în mediul media românesc, inspirând și impresionând prin pasiunea și dedicarea sa pentru televiziune și sport.