Decizie radicala luata de Nuti, fosta bona a Anamariei Prodan!

”A luat-o Ana din nou în casă”

Anamaria are o relație foarte bună cu Elena Fulgeanu. În trecut, s-a speculat că cele două au fost protagonistele unui scandal de proporții, dau agentul de jucători a negat zvonurile. Ea a fost plecată o perioadă în Emiratele Arabe, pentru a strânge bani.

 

Nuți a încasat în Emirate 2.500 de euro salariu, iar soțul ei a încasat cam 1.500. Amândoi erau anagajati ai familiei, nu plăteau chirie și nici mâncare. Au strâns suta de mii de euro în câțiva ani petrecuti acolo”, au mai spus sursele click.ro.

 

Nuți a început să lucreze pentru familia Anei Prodan în urmă cu un deceniu, dar și-a dat demisia în 2009, deoarece dorea să își facă li ea o familie. Acum, că și-a atins obiectivele, femeia s-a întors în casa Anei Prodan, după cum arată sursa citată mai sus.

 

Toata lumea o stie pe Nuti, bona angajata de Anamaria Prodan care aparea in reality show-urile de la TV!

Ultimile articole
„Moartea nu este sfârşitul”. Revelaţiile geniului neurochirurgiei românesti Leon Dănăilă

De ceva vreme, femeia a plecat din casa impresarei! Mai jos va prezentam ce decizie a luat si ce face in prezent Nuti!

In urma cu mai multi ani, un post de televiziune din Romania difuza un reality show unde protagonisti erau Anamaria Prodan si familia sa. Atunci a devenit cunoscuta si Nuti, bona impresarei, care avea grija atunci de Bebeto, dar si de casa.

Multi ani femeia a stat langa vedeta si a ajutat-o de fiecare data cand avea nevoie. Ea s-a mutat la un moment dat in Emiratele Arabe Unite alaturi de familia Reghecamf.

De cativa ani, Elena Fulgeanu, bona Anamariei Prodan a disparut din fotografiile familiei Reghecamf, mai ales ca Bebeto nu mai avea nevoie de bona. Multa lumea s-a intrebat ce s-a intamplat cu ea, dar iata ca a venit si raspunsul.

Nuti a luat decizia sa plece in strainatate alaturi de iubitul ei, Victor, cel care ii era sofer Anamariei Prodan.

 

CELE MAI NOI STIRI