De ce pun unii oameni hârtie igienică în frigider. Trucul folositor la care puțini se gândesc

Un truc vechi, dar eficient

Deși unii utilizatori sunt sceptici, experții susțin că trucul chiar poate funcționa. Hârtia igienică are un grad ridicat de absorbție, ceea ce o face potrivită pentru a elimina umiditatea și mirosurile neplăcute din frigider.

“Umiditatea din frigider contribuie des la apariția mucegaiului și mirosului neplăcut,” a declarat Ruiz Asri, editor pentru Honest Food Talks. Punerea unui rol de hârtie igienică în frigider poate ajuta astfel la eliminarea mirosurilor neplăcute.

Deși acest truc a devenit o tendință recentă, nu este atât de nou. Pe Internet au apărut referințe la acest obicei încă din 2015. Totuși, se pare că, în ultimul an, din ce în ce mai multe persoane au descoperit acest secret și l-au împărtășit pe rețelele de socializare.

Da, funcționează, dar nu pe termen lung

Potrivit experților, răspunsul este da – dar doar până într-un anumit punct. Hârtia igienică va absorbi mirosurile neplăcute și umiditatea, dar doar pentru o anumită perioadă. În plus, alte opțiuni sunt mult mai eficiente și ocupă mai puțin spațiu în frigider.

Dacă te gândești să pui hârtie igienică în frigider, experții cred că este un truc util, dar doar dacă nu ai acces la celelalte opțiuni. Problema cu acest truc este că este temporar și necesită înlocuirea constantă a rolelor de hârtie igienică.