DAVID MĂRUȚĂ A COMIS-O GRAV! NU S-A MAI ABȚINUT

Ajuns acasă, Cătălin Măruță și-a găsit copiii jucându-se. Prezentatorul tv a observat un colet lângă micuți și a întrebat cum au reușit să intre în posesia lui. Atunci, Eva și-a spus versiunea ei a întregii povești, însă David nu s-a putut abține și a spus cum s-a întâmplat totul, de fapt, scriu cei de la cancan.ro.

„Eva: Vrei să-ți spun cum a ajuns ăsta aici?

Cătălin Măruță: Cum a ajuns ăsta aici? Ia zi.

David: Păi l-a semnat Eva.

Cătălin Măruță: Cum l-a semnat Eva, tati?

David: L-a semnat Eva. A luat foaia pe care scria ce a comandat.

Cătălin Măruță: Ai semnat în locul meu?

Eva: Și chiar mi-a ieșit bine, să știi.

Cătălin Măruță: Ți-a ieșit bine?

Eva dă din cap afirmativ și zâmbește.

Cătălin Măruță: Nu cred. Adică a semnat cineva la ușă?

David: Un curier”.

Eva și David au început cursurile
Prima zi de școală a fost plină de emoții pentru cei doi copii, iar Cătălin Măruță a înregistrat întregul moment. Eva și David au plecat de acasă îmbrăcați în uniformă, pregătiți să se reîntâlnească cu colegii lor.

În plus, în videoclipul pe care la distribuit online, prezentatorul de la ProTV l-a lăudat fiul său pentru că avea o ținută impecabilă pe care și-a pregătit-o cu atenție, reușind chiar să-și facă singur nod la cravată.

Amândoi studiază la aceeași instituție de învățământ, mai exact la Școala Cambrige din București. Doar taxa de înscriere este de 1.150 de euro, iar taxele anuale pentru școală încep de la 11.500 de euro până la 12.500 de euro.

Costurile implică asigurarea elevilor, asistență academică, accesul la biblioteca digitală, conform informațiilor disponibile pe site-ul instituției. Cu toate acestea, costurile pentru cărți, uniforme, transport și servicii de catering (dacă sunt disponibile) nu sunt incluse în taxele menționate anterior și trebuie achitate separat.

Recent, David Măruță a pârât-o pe sora lui Eva, după un eveniment amuzant.