Dana Nălbaru a plecat de acasă. Motivul despărțirii fără regrete: „N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște

Dana Nălbaru a discutat despre o despărțire fără regrete de partenerul său de viață. Artista a explicat motivele pentru care a părăsit casa și de ce a avut acea percepție negativă despre bărbați. În trecut, Dana Nălbaru a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Călin Goia, membru al trupei Voltaj.

Cei doi s-au întâlnit în 1998, iar mulți oameni credeau că vor ajunge să se căsătorească, dar destinul a avut alte planuri pentru ei.

Dana Nălbaru a vorbit despre despărțire

Dana Nălbaru a dezvăluit detalii despre legătura pe care a avut-o cu vocalistul formației Voltaj. De asemenea, artista a afirmat că a suferit de o boală din cauza fostului său partener.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație”, a spus Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp. Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva și o viață, chiar dacă acel cineva nu-ți este cel predestinat. Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți… Sunt multe motive pentru care am continuat această relație timp de aproape 6 ani”, a mărturisit Dana, potrivit Verdict.

Călin Goia a spus că ar fi fost înșelat de Dana Nălbaru

Se spune că cântăreața ar fi fost văzută în momente tandre cu un alt membru al trupei, ceea ce ar fi fost motivul despărțirii ei de Călin Goia.

„De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (n.r. cel cu care Dana Nalbaru s-a și căsătorit la scurt timp), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult”, mărturisea Călin Goia despre relația cu Dana.

Dragoș Bucur, peripeții la prima întâlnire cu Dana Nălbaru

Dragoș Bucur este foarte mulțumit de ceea ce a realizat împreună cu Dana Nălbaru din 2005 și până în momentul de față. Copiii lor îi împlinesc cel mai mult. Sofia (16 ani) și Kadri (7 ani) sunt copiii lor biologici, iar Roxana, în vârstă de 11 ani, este fiica lor adoptată.

Actorul Dragoș Bucur, în vârstă de 46 ani, a povestit, în cadrul podcast-ului lui Jorge, despre cum a decurs prima sa întâlnire cu Dana Nălbaru, cea care îi este soție de 18 ani. În cadrul podcast-ului său, Jorge a dorit să știe mai multe despre relația actorului cu soția sa.

Recent, Dana Nălbaru a vorbit despre despărțirea de Călin Goia și despre motivele care au stat în spatele acestei decizii.