Dan Negru, anunt important despre Florin Piersic. Marele actor a fost transportat de urgenta la spital.

Astăzi, actorul Florin Piersic a fost transferat de la Spitalul Militar din Cluj la Institutul Inimii pentru a continua tratamentul, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la picior din cauza unei infecții.

Luni, 29 aprilie, actorul a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență la Cluj, după ce medicii au descoperit o infecție localizată la genunchi. Incidentul a survenit după ce actorului i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, necesitând asistență medicală imediată și transport la spital.

Conform unor surse, maestrul urma să fie transferat la Viena, unde medicii intenționează să îi înlăture stimulatorul cardiac pe care îl are implantat în prezent.

Florin Piersic a mai suferit o intervenție chirurgicală similară în 2019, dar la un spital privat din Capitală.

În ciuda acestor evenimente, până în prezent Florin Piersic nu a făcut declarații despre starea sa de sănătate sau despre spectacolele sale viitoare. Cu toate acestea, Dan Negru a asigurat publicul că nu se va anula niciun spectacol planificat. „Totul este în grafic”, a declarat el.

„Pentru acest om mic, Florin, nicio operație nu este o piedică. A trecut cu bine peste intervenție. Avem programări în toamnă împreună. Nimic nu a fost anulat și nimic nu se va anula. De asemenea, avem și un proiect important în decembrie. Deci, totul decurge conform planului”, a mai adăugat el pentru Playtech Stiri.

Piesa „Străini în noapte” a avut un succes remarcabil printre publicul român, beneficiind de reprezentații cu sală plină pe toate scenele importante din țară, de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București până la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara.

Sub îndrumarea regizorală a lui Radu Beligan, acest spectacol a devenit unul dintre cele mai apreciate din ultimii ani, captivând audiența prin interpretările magistrale ale actorilor și povestea profundă pe care o transmite.