Dan Bittman, Solistul Holograf, Încă În Convalescență: „Nu Știu Când Voi Reveni pe Scenă”

În urma unei operații la gât, solistul trupei Holograf, Dan Bittman, se confruntă cu dificultăți în recuperarea completă a vocii, ceea ce îi împiedică revenirea pe scenă sau în studio pentru înregistrări.

Într-o declarație recentă, Bittman a mărturisit că starea sa de sănătate nu i-a permis să reia activitățile muzicale, contrar așteptărilor și raportărilor anterioare din presă. „Sunt în convalescentă.

Toate ziarele au scris că mi-am revenit, însă adevarul e altul. Nu mi-am recuperat vocea complet, nu am înregistrat nimic încă”, a explicat artistul.

În ciuda vizitei la studio împreună cu colegii săi de trupă, aceasta nu a avut ca scop repetițiile sau înregistrările. „Ne-am întâlnit, dar nu pentru a repeta. Doar ne-am văzut așa, între noi”, a precizat Bittman, subliniind că întâlnirea nu a fost legată de activitatea profesională.

Operația solistului a avut loc anul trecut, într-o clinică din Viena. Deși recuperarea era prevăzută să dureze doar două săptămâni, artistul se confruntă încă cu raguseală și probleme de sănătate care îi limitează capacitățile vocale.

În acest context, Bittman a menționat că, pentru moment, nu sunt planificate concerte. „Problemele mele de sănătate sunt mai importante decât banii. Nu am ce să vă spun de concerte, nu e cazul să vorbim despre concerte. Când mă voi simți mai bine, vă voi anunța”, a declarat acesta, punând accentul pe importanța sănătății sale.

În plus, artistul a abordat și zvonurile privind un posibil proces împotriva medicilor din Viena pentru malpraxis, negând aceste speculații. „Nu a fost vorba de niciun proces, speculatiile au pornit de la o declarație a mea, în care spuneam că presa mi-a dat o idee bună. La Viena e un sistem excepțional, chiar am rămas impresionat că totul funcționează formidabil.

Chiar dacă ești președinte sau un nimeni, ești tratat la fel”, a explicat Bittman, exprimându-și aprecierea pentru sistemul medical din Viena. Așadar, în ciuda provocărilor de sănătate cu care se confruntă, solistul Holograf oferă o evaluare pozitivă a îngrijirilor medicale primite.