Cum și-a prevestit moartea Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu

În mijlocul unei tragice perioade, Tzancă Uraganu se confruntă cu o suferință neasemuită după pierderea nepotului său în lupta cu o formă de cancer necruțătoare.

Potrivit informațiilor din Cancan, micuțul a îndurat o bătălie de șapte luni cu această maladie nemiloasă, dar, din nefericire, a cedat în fața ei. În aceste momente grele, familia se pregătește pentru înmormântare, iar Alina Marymar, iubita lui Tzancă, a transmis un mesaj emoționant pe contul său personal de Instagram.

Marymar a împărtășit un videoclip în secțiunea InstaStory, unde micuțul Lucas prezicea o „minune” ce avea să se întâmple pe 29 aprilie. Acest clip a fost filmat acum opt luni, la diagnosticarea lui Lucas cu cancer.

„Să știe toată lumea. Lucas este un adevărat înger! A prezis data de 29 aprilie cu opt luni în urmă. Minunea mea”, a scris Marymar pe InstaStory.

Prin aceste cuvinte, iubita lui Tzancă Uraganu a exprimat suferința profundă și a mărturisit că, prin Lucas, a cunoscut pentru prima dată bucuria și dragostea de a avea un copil, chiar dacă acesta era doar nepot. Ea și-a exprimat durerea pe contul personal de Instagram, subliniind că micuțul ei drag nu va fi niciodată uitat.

„În toată viața mea, cât voi fi pe acest pământ, TE VOI IUBI LA FEL DE MULT!!!!!! Prin tine am simțit pentru prima dată sentimentul și iubirea de a avea un copil, chiar dacă erai nepotul meu!!! Ai fost primul meu copil! Frumusețea și bunătatea din sufletul tău nu vor fi niciodată egale de nimeni!”, a adăugat Marymar pe Instagram.

Tzancă Uraganu a Amânat Botezul Fiului Său

Inițial programat pentru data de 14 mai, botezul fiului său a fost amânat de către artist. Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, Tzancă Uraganu a explicat situația critică în care se afla nepotul său la acea vreme.

Artistul a dezvăluit că nepotul său, Lucas, în vârstă de opt ani, se confrunta cu o stare de sănătate precară. Cu toate eforturile depuse, destinul a fost nemilos, iar micuțul a pierdut lupta împotriva bolii, lăsând o durere adâncă în sufletele celor apropiați.

„Cu inimă grea, vă informez că botezul fiului meu, programat inițial pentru 14 mai, va fi, cel mai probabil, amânat! Unul dintre nepoțeii noștri se luptă pentru viața lui și numai Dumnezeu știe ce se va întâmpla! Revin cu un mesaj live diseară sau mâine.

Vă asigur că amânarea este cu 100% certitudine! Vă mulțumim pentru gândurile și mesajele voastre… este vorba despre un băiețel de opt ani, nepotul nostru și vărul fetiței mele, Anastasia! Este exclus ca evenimentul să aibă loc la data programată… din păcate, așteptăm o minune din partea lui Dumnezeu!”, a transmis Tzancă Uraganu pe Facebook acum o săptămână.