Cum să scapi de energiile negative

Apa, sarea și oțetul sunt trei elemente comune în bucătărie, dar puțini sunt conștienți de puterea lor de a elimina energiile negative din locuințe. Iată cum poți folosi aceste ingrediente pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și pentru a crea un mediu pozitiv în jurul tău:

1. Apa:

Apa este unul dintre cei mai puternici purificatori naturali, având capacitatea de a absorbi și de a curăța energiile negative din mediul înconjurător. Poți folosi apa pentru a spăla suprafețele casei tale, recitând afirmații pozitive în timp ce faci acest lucru. De asemenea, o baie cu apă caldă și câteva picături de uleiuri esențiale poate fi o modalitate excelentă de a te curăța energetic și de a te încărca cu energie pozitivă.

2. Sare:

Sarea este cunoscută pentru proprietățile sale purificatoare și de protecție împotriva energiilor negative. Presarea unei pături de sare în jurul casei și lăsarea acesteia să acționeze timp de câteva ore sau peste noapte poate ajuta la absorbia și îndepărtarea energiilor negative. De asemenea, adăugarea de sare în apa de baie poate amplifica efectul curățător și te poate ajuta să te relaxezi și să te simți revigorat.

3. Oțet:

Oțetul este un alt aliat puternic în eliminarea energiilor negative din casă. Poți folosi oțetul diluat pentru a curăța suprafețele și mobilierul casei tale, eliminând în același timp vibrațiile negative. Un amestec de oțet și apă, stropit în aerul din jurul casei, poate ajuta la purificarea și încărcarea spațiului cu energie pozitivă.

Sursa articol: Cum să scapi de energiile negative