Cum faci pe cineva să se gândească la tine prin telepatie. Exercițiul care funcționează sigur

Oricine poate dezvolta abilități psihice. Este o putere prezentă în noi toți, dar unii oameni reușesc să o controleze mai bine. Credeți sau nu, puteți dezvolta și aceste abilități. Un mod simplu de a începe este să încerci să faci pe cineva să se gândească la tine fără a-l suna.

Cum poți face pe cineva să se gândească la tine telepatic? Oricine poate realiza acest lucru. Ingredientul esențial este încrederea; trebuie să crezi în abilitățile tale și să vezi de ce ești capabil.

Există numeroase exerciții care pot îmbunătăți puterea telepatică. Iată un exercițiu simplu care te poate ajuta să atingi acest obiectiv:

Exercițiu: Trimite un mesaj telepatic pentru a face pe cineva să te sune:

Gândește-te intens la cineva, concentrându-te asupra persoanei respective. Dacă acea persoană este suficient de receptivă, va simți semnalele tale energetice și va începe să se gândească și ea la tine. Pentru a verifica dacă ai reușit să trimiți mesajul telepatic, nimic nu este mai concludent decât un apel telefonic de la acea persoană.

Iată cum se face

Alege pe cineva pe care vrei să îl suni. Această persoană ar trebui să fie un prieten, dar nu cineva cu care vorbești în mod regulat; să nu fie fostul tău sau cineva cu care ai rupt legătura.

Începe exercițiul de respirație: inspiră numărând până la patru, ține-ți respirația numărând până la patru, apoi expiră numărând până la opt. Acest lucru te va ajuta să te relaxezi și să îți limpezești mintea.

Repetă exercițiul de încă două ori.

Claritatea și concentrarea sunt esențiale pentru pașii următori.
Închide ochii și imaginează-ți un ecran de cinema.

Vizualizează-te stând pe o peluză verde întinsă, având șapte baloane colorate: roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, violet și indigo. Începe cu balonul roșu și eliberează-l în aer. Odată ce acesta dispare pe cer, eliberează următorul balon, și tot așa până când toate au dispărut.

Când toate baloanele au dispărut, imaginează-ți din nou ecranul de cinema, cu un telefon într-un colț și prietenul tău în celălalt colț.

Vizualizează că prietenul tău ridică telefonul și îți vorbește cu bucurie, întrebându-te cum te simți.

Repetă acest exercițiu timp de cinci zile consecutive, la aceeași oră, și vei vedea rezultate.