Cum au murit tatăl și sora Oliviei Steer. Soția lui Andi Moisescu, devastată de durere: „Am încercat să găsesc alternative”

Drama nebănuită prin care a trecut Olivia Steer. Pierderea tatălui și a surorii sale au schimbat-o radical pe soția lui Andi Moisescu.

În prezent, publicul o cunoaște pe Olivia Steer pentru părerile sale controversate. Soția lui Andi Moisescu se opune medicinei și vaccinurilor, dar puțini sunt cei care au făcut-o pe fosta vedetă Pro TV să ajungă în acest stadiu.

Pierderea celor mai dragi oameni au schimbat-o radical pe Olivia Steer

Olivia Steer este una dintre cele mai controversate persoane publice de la noi din țară. Soția lui Andi Moisescu este radicală atunci când vine vorba despre medicină. Este împotriva tratamentelor și chiar a vaccinurilor și nu de puține ori a fost pusă la zid pentru afirmațiile făcute.

Însă puțini sunt cei care știu că fosta vedetă de la Pro TV nu a fost întotdeauna așa. Dacă acum luptă împotriva doctorilor și este adepta tratamentelor naturiste, în trecut nu era vegetariană și obișnuia să fumeze.

Schimbarea drastică s-a produs atunci când tatăl ei s-a îmbolnăvit de cancer. La scurt timp după aceea a murit, iar medicii i-au spus că ar fi trăit mai mult dacă nu era fumător, astfel că a renunțat imediat la țigări.

Despre relația cu tatăl său, Olivia Steer a vorbit într-un interviul acordat în trecut și a spus că este cel care i-a marcat cei mai importanți ani din viață. „Tata avea un respect pentru intimitatea mea, că un gentleman adevărat.

Încă de când eram copil. Când am mai crescut, tată m-a influențat foarte mult. El m-a pregătit la gramatică pentru Facultatea de Drept. El era profesor universitar și preda gramatică la nivel academic. Este cel mai bun profesor pe care l-am avut vreodată”, a declarat Olivia Steer, citată de wowbiz.ro.

Ultimile articole
Este Monica Bârlădeanu Însărcinată? Matilda Pascal Cojocărița A Spus Totul La TV

Moartea surorii ei i-a pus capac

Dar Olivia Steer avea să mai primească o lovitură de la viață. În 2010, sora ei, Lavinia, a murit. Femeia avea 38 de ani, locuia în Oradea și a fost diagnosticată cu cancer la sân atunci când era însărcinată în câteva luni.

Pe băiețelul Laviniei l-a crescut mama sa, deoarece începuse tratamentul și nu se putea îngriji de copil. Sora soției lui Andi Moisescu avea tot viitorul în față. Era regizor și preparator universitar, precum și doctorand la Facultatea de Muzică din Oradea.

Olivia Steer a fost răpusă de pierderile suferite. La patru ani de la moartea surorii sale, s-a retras de pe sticlă. Și-a îndreptat atenția către ceaiuri, tratamente naturiste, meditații, TAO și Qi Gong și Yoga.

„Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea.

Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani.

Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a declarat Olivia Steer în trecut, conform retetesivedete.ro.

CELE MAI NOI STIRI