Cum Arăta Ozana Barabancea La Începuturile Carierei. Artista Era Blondă Și Avea Un Trup De Fotomodel

Profesoară de canto, solistă de jazz și dirijoare, Ozana Barabancea este o personalitate care nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar puțini își amintesc cum arăta carismatica jurată de la Te cunosc de undeva! la începuturile carierei. La 20 de ani, Ozana era blondă și avea un trup ca tras prin inel.

Cum arăta Ozana Barabancea la începuturile carierei. În anii 1990, pe când avea 20 de ani, Ozana Barabancea, aflată atunci la început de drum, arăta spectaculos și, mai mult, era blondă, așa cum greu și-ar putea-o imagina fanii ei de azi. Între timp, Ozana a avut probleme cu greutatea, dar, în urma operației de stomac și datorită unei ambiții de fier, la 6 ani de la intervenție arată senzațional.

Cum arăta Ozana Barabancea la începuturile carierei
Tânără, cu silueta trasă prin inel şi cu părul vopsit blond, în anii 1990 Ozana Barabancea era o artistă la început de drum care promitea și care, în ani, a confirmat pe deplin. Avea o voce specială, dar şi un trup armonios, la 1,71 având dimensiuni de fotomodel.

Iată că, de atunci, a trecut prin schimbări majore. În timp, Ozana a ajuns la 114 kg și chiar și la 128. După 40 de ani, artista a luat decizia de a slăbi, însă după ce a dat jos un număr imens de kilograme a intervenit efectul yo-yo și a pus și mai mult la loc.

‘Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm’, a dezvăluit ea.

Ce regim de viață are acum Ozana Barabancea
Acum, Ozana este într-o formă excelentă. Artista face sport, ţine dietă, şi-a micşorat stomacul, şi-a eliminat surplusul de piele, şi-a micşorat sânii, toate în aproximativ doi ani de zile. Desigur, nu mai seamănă cu tânăra de 20 de ani care bătea la porțile afirmării, dar este o femeie foarte frumoasă și la 54 de ani.

‘Mănânc de trei ori pe zi, din cinci în cinci ore. Important este să nu beau nimic în timpul mesei, să beau cu jumătate de oră ori înainte, ori după masă. Recent, mi-am făcut operația de lifting circular, intervenția a durat cinci ore, cu nouă medici.

Aș vrea să îmi pun silicoane, doctorul mi-a zis că nu este cazul pentru că am tot ce îmi trebuie, eventual doar să îi micșorez și doar să îi reconstruiesc.

Am stat cu genunchii ridicați timp de două luni de zile, am dormit doar pe spate. Mi-aș dori să mai slăbesc trei kilograme, acum am 69 de kilograme, dar am avut 128 maximum’, a declarat soprana, cu ceva timp în urmă, conform click.ro.