Cum A Raspuns Horia Brenciu Dupa Ce Si-A Pus O Poza Cu Sotia Lui Si O Femeie I-A Scris…

Horia Brenciu (46 ani) s-a casatorit cu Alice Dumitrescu (51 de ani, in urma cu cinci ani, dupa o lunga relatie de prietenie.

Desi multa lume comenteaza legat de faptul ca Alice este mai mare decat artistul, ei se iubesc foarte mult si se bucura de familia minunata pe care au intemeiat-o.

Unul dintre exemple este chiar un comentariu care a aparut pe retelele de socializare, la una dintre fotografiile in care apare juratul de la Vocea Romaniei, alaturi de sotia lui. Internautul i-a reprosat lui Horia ca Alice este prea batrana pentru el. „Batrana pentru tine Horia…Pacat ca nu ti-ai gasit o fata tanara si frumoasa”, i-a scris cineva, iar cantaretul i-a raspuns imediat: “„Pacat de mesajul asta, ca poza ta de profil parea atractiva”.

Horia Brenciu a dezvaluit, pentru unica.ro, ca sotia i-a fost producatoare timp de multi ani, iar dupa un timp i-a devenit din nou sefa. Sotia sa, Alice, este la conducerea Academiei de Arte Horia Brenciu.

„Sotia mea este directoarea acestei Academii. Sotia mea mi-a fost producator la trei televiziuni: la TVR in 1999, la National TV in 2004 si cand am facut un film serial la PRO TV in 2006. Acum, in 2019, imi este din nou sefa. E o placere pentru mine’, spune Horia.

Alice Dumitrescu si Horia Brenciu au impreuna patru copii

Horia Brenciu s-a casatorit in 2014 cu producatorul TV Alice Dumitrescu, dupa opt ani de relatie. Ce doi se stiu din anii ’90, de pe vremea cand erau colegi la celebrul show „Scoala vedetelor”, dar se iubesc din 2006. Horia Brenciu si Alice Dumitrescu au impreuna o fetita superba, Mina, care a venit pe lume in data de 1 noiembrie 2012.

Cei doi au adoptat si un baietel pe nume Toma, iar Alice mai are doua fete, Andreea, dintr-o casatorie anterioara, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, si Maria, nascuta in urma unei scurte povesti de dragoste cu un coleg de breasla.