Culiță Sterp Îi Umilește Moroșanu Și Zmărăndescu. Incidentul În Care Au Fost Implicați Cei Doi Și Fratele Manelistului

Ultima ediție a reality-show-ului „Survivor All Stars” a fost plină de tensiuni, care au atins cote alarmante între unii concurenții. Dacă în ediția anterioară, „faimoșii” Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu l-au amenințat pe Iancu Sterp în fața celor două triburi, de data asta se pare că nu s-au putut abține și au sărit la bătaie.

Iancu Sterp, conflict cu doi „faimoși”

Sunt tot mai multe tensiuni între concurenții „Survivor All Stars”! Cu toții vor să ajungă în finală să se lupte pentru marele premiu, însă se pare că din cauza condițiilor de trai dificile, dar și din cauza lipsei de mâncare, unii nu se pot abține și ajung să arunce înjurii și chiar să sară la bătaie. După ce fratele său, Iancu Sterp, a intrat în conflict cu Cătălin Moroșanu și Zmărăndescu, Culiță Sterp a ținut să îi ia apărarea și să le transmită câteva vorbe celor doi faimoși.

Deși Războinicul nu se arată a fi intimidat, ba chiar i-a lansat direct și o provocare lui Moroșanu, pe care nu-l va mai lăsa să arunce replici acide la adresa coechipierilor săi, fratele său, Culiță Sterp, s-a arătat destul de deranjat de comportamentul celor doi Faimoși și a ținut să le transmită câteva cuvinte prin intermediul unui videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

„Este vorba despre subiectul de la Survivor. Am nervi! Am văzut cearta dintre Iancu și Zmărăndescu. Bă, nu vă e rușine, bă să vă luați cu un copil? Să veniți voi să vă puneți cap în cap? Vă arătați puterea cu un copil? Așa vă arătați voi bărbăția, bă? Voi v-ați dus la Survivor, bă băiatule… Ce atitudine e asta, bă? Sunteți oameni în toată firea…

Ați început să înjurați, să vă băgați și să vă scoateți în echipă… Acolo nu e vorba de bătaie, nu a venit nimeni să se bată, să împartă pumni. Tu, Moroșane, când vii să vezi filmarea asta, luați-vă cu ea pe traseu. V-a spart pe toți! Zanni e cel mai bun de la faimoși. Nu vă arătați voi c***e că sunteți șmecheri. La cine scoți mă tu dinții din gură? În ce competiție credeți că sunteți? Credeți că sunteți pe stradă?

Nu se poate așa ceva, s-a ajuns prea departe… Trebuie să vă demonstrați puterea pe traseu. Nu înjurați, nu denigrați. Mie mi-ar fi chiar rușine să mă pun cu unul mai mic… Aseară când am văzut, nu mai puteam de nervi. Moroșane, știi foarte bine că în sezonul nostru… știi mai multe. Ai mâncat din mâna mea, am avut grijă de voi. Nu dau mai multe din casă, dar eu m-am descurcat. Acum tu te iei de fratele meu?”, a spus Culiță Sterp, într-un videoclip publicat pe Facebook.