Cristina Spătar nu s-a mutat cu soțul ei, Vicențiu Mocanu: „Locuiesc în continuare în Crevedia” / Video

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit în urmă cu două săptămâni, iar de atunci artista strălucește de fericire. Viața ei s-a schimbat considerabil din momentul în care l-a cunoscut pe omul de afaceri, care îi aduce zilnic zâmbetul pe buze.

Atât pe plan personal, cât și pe cel profesional lucrurile par să meargă de minune pentru Cristina, care în anul 2016 divorța de Alin Ionescu, cu care are doi copii, Albert și Aida. Deși se înțeleg foarte bine și sunt proaspăt căsătoriți, artista și Vicențiu nu locuiesc împreună.

Cristina Spătar nu s-a mutat cu soțul ei Cristina Spătar se bucură din plin de viața de femeie proaspăt căsătorită. Artista și Vicențiu Mocanu și-au spus „DA” în cadrul unui eveniment fastuos la Râmnicu Vâlcea, pe data de 24 iunie. Însă, cu toate că sunt proaspăt căsătoriți, cântăreața și omul de afaceri nu locuiesc împreună.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Cristina a dezvăluit că a luat numele soțului ei, dar l-a păsatrat și pe al ei. Așadar, acum se numește Cristina Spătar Mocanu.

„Nu m-am mutat la Vâlcea. Locuiesc în continuare în Crevedia și facem naveta. O dată pe săptămână merg eu acolo, în weekenduri vine el aici. Cred că e mult mai fain așa”, a afirmat Cristina Spătar în emisiunea „La Măruță”.

Artista a explicat că Vicențiu a fost cel care și-a dorit să se căsătorească, deși, după divorțul de Alin Ionescu, ea nu mai voia să facă niciodată acest pas.

„Eu am zis că nu mă mai mărit niciodată cu acte. Nu prea mi-am dorit. A lucrat mult la asta Vicky și până la urmă s-a întâmplat. M-a convins și nu-mi pare rău”, a povestit cântăreața. De asemenea, Cristina a spus că soțul ei o încurajează și o susține în cariera ei muzicală.

„Mă încurajează foarte mult cu proiectele mele muzicale, vine cu mine, mă însoțește. Tocmai am semnat acum să scot un nou album R&B, pop urban. E alături de mine în tot ce fac”, a precizat artista.