Copilul din imagine este cel mai cunoscut român de pe Planetă acum. Îl recunoști? Toată lumea vorbește de el

Sebastian Stan, unul dintre cei mai notabili actori ai tinerei generații de la Hollywood și, cel mai probabil, cel mai cunoscut român de pe planetă în prezent, a împlinit 41 de ani în august 2023. Născut în Constanța, în 1982, a petrecut opt ani în România înainte de a se muta cu mama sa la Viena, Austria, și mai apoi la New York, unde și-a petrecut cea mai mare parte a vieții.

Stan a devenit cunoscut pentru rolurile sale în producții de succes precum „Captain America: The Winter Soldier” și „Pam & Tommy”. În prezent, joacă în filmul de groază „Fresh” al lui Mimi Cave, alături de Daisy Edgar Jones. Deși a crescut vorbind limba română, Stan a păstrat legătura cu țara sa natală și, în unele roluri, a utilizat limba română.

Sebastian Stan a avut diverse roluri, inclusiv în videoclipul „Wake Up Call” al lui Hayden Panettiere. El este finul celebrului makeup artist Anastasia Soare, fondatoarea Anastasia Beverly Hills. Stan a avut și aspirații de a lucra cu Quentin Tarantino, iar, deși a colaborat cu regizori de top, acesta rămâne unul dintre visurile sale mari. De asemenea, a jucat în filme nominalizate la Globurile de Aur și Premiile Oscar, precum „Black Swan”, „The Martian” și „Black Panther”, fiind apreciat pentru performanțele sale.