Conflict De Amploare În Showbiz-Ul Românesc!

Mara Bănică și Vica Blochina, un front comun împotriva Oanei Roman

Vica Blochina și Mara Bănică s-au întâlnit în urma acestor evenimente și au discutat deschis și fără menajamente despre situația tensionată. În timpul acestei întâlniri, cele două au exprimat clar susținerea lor pentru Selly, punând accent pe faptul că acesta este un tânăr talentat și că nu merită atacurile Oanei Roman.

Mara Bănică și Vica Blochina au făcut aluzii ironice la adresa Oanei Roman și au pus sub semnul întrebării motivele acesteia pentru a se ataca în mod gratuit pe rețelele de socializare. În timp ce Mara Bănică a subliniat că nu înțelege de ce Oana Roman îl atacă pe Selly și nu pe alte persoane, Vica Blochina a mers mai departe și a menționat că aceasta ar fi o “babă nebună” care a ales să-i ia în vizor pe cei mai tineri și mai promițători artiști.

Aluzii sarcastice și interpretări subtile

Ulterior, Mara Bănică și Vica Blochina au continuat să facă aluzii sarcastice și să interpreteze în mod subtil situația. Cele două au simțit nevoia de a demonstra că nu le pasă de atacurile Oanei Roman și că sunt concentrate pe propriile activități. Astfel, Mara Bănică a început să interpreteze citirea în cafea, dar într-un mod plin de ironie, afirmând că în zeama de cafea ar fi văzut o “dămă de tobă”, descriind astfel în mod indirect imaginea fiicei lui Petre Roman.

Aceste atitudini au stârnit și mai mult controverse în lumea showbiz-ului și au adâncit în continuare diviziunile dintre cele trei personalități implicate în conflict.

Oana Roman își prezintă cărțile și răspunde criticilor

Între timp, Oana Roman a ales să își prezinte cărțile fanilor săi pe rețelele de socializare, iar în această perioadă a discutat și despre Selly. Aceasta a menționat că influencerul nu a avut suficient timp să citească în profunzime și să se documenteze înainte de a-și exprima opinii despre diverse subiecte. Astfel, ea a încercat să-și justifice criticile, subliniind că este important să existe o bază solidă de informații în spatele oricărei declarații publice.

În concluzie, conflictul din industria showbiz-ului românesc nu pare să se stingă prea curând, iar atacurile reciproce dintre Oana Roman, Mara Bănică și Vica Blochina nu fac altceva decât să adâncească aceste tensiuni. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și dacă vor apărea noi intervenții din partea altor personalități din această industrie.