Cine se ocupă de întreaga curățenie în casa Corneliei Rednic. Ce spune artista despre treburile gospodărești. „Așa am fost crescută. Nu cade nimic.”

Cornelia Rednic, îndrăgita artistă de muzică populară, a început să apară în fața camerelor și fără costumul popular, iar aceasta este apreciată, din spusele ei pe rețele de socializare, pentru schimbările pe care le-a făcut în ultima vreme în viața ei. Este lăudată pentru felul în care arată, iar chiar dacă este o gospodină desăvârșită, aceasta început să aibă mult mai multă grijă la alimentația ei. Invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, artista fost întrebată inclusiv cine are grijă de întreaga casă și gospodărie și cine se ocupă de curățenie.

Aceasta a ținut să spună că în familia ei toate femeile sunt harnice, iar chiar dacă ea și-ar permite o femeie în casă, la curățenie, nu face acest lucru.

„Să fiu frumoasă, nu silfidă. Am zis-o și pe asta. În neamul meu, toate femeile sunt gospodine. La noi, în Maramureș, în general femeile sunt gospodine, iar în familia mea, bunica, mama, mătușa, verișoara mea, pe linia de mamă, toate femeile au fost curate, gospodine, dar fiecare avem un alt stil de a gătit și un alt gust.

Deși eu mi-aș permite o femeie în casă, nu fac lucrurile astea pentru că eu așa am fost crescută. Eu fac tot.”, a spus Cornelia Rednic.

Cine o ajută la curățenie pe Cornelia Rednic
Cornelia Rednic[Sursa foto: Facebook]
Singura dată când apelează la ajutorul unei persoane este atunci când de două sau trei ori pe an face curățenie generală, însă atunci muncește cot la cot cu cel care lucrează alături de ea.

Spune că are un stil de a se organiza foarte bun și face curățenie atunci când nu este presată sau încurcată de cineva. Soțul ei și-ar dori adesea să o ajute, însă pentru a nu se certa că lucrurile nu ies așa cum ar vrea ea, preferă să facă totul singură.

„De două ori sau trei ori pe an, depinde, fac o curățenie generală, atunci am pe cineva care vine și mă ajută, dar lucrăm 1:1. Eu îmi iubesc casa, mie nu-mi este rușine să fac curat în casa mea. Nu-mi este rușine să fac nimic. Nu cade nimic. El (nr. Lupu Rednic) vrea să facă, dar nu îl las eu. Am un stil de a mă organiza atât de bine, încât în două ore îți fac de te sperii.

Dar dacă e cu el, mă mai încurca, pentru că nu face cum vreau eu, ori ceva se întâmplă. Decât să ne certăm, a zis dacă tu știi să faci cel mai bine, fă doar tu.”, a mai spus Cornelia Rednic.