Cei mai deliciosi biscuiti Gustul copilariei .E cea mai simplă REŢETĂ

Introducere: Cei mai delicioși biscuiți pot aduce cu ei o doză de nostalgie, readucând gustul copilăriei într-un mod simplu și autentic. Iată cea mai simplă rețetă pentru a recrea această bucurie gustativă în propria bucătărie.

Ingrediente:

 • 250g unt la temperatura camerei
 • 1 cană (200g) zahăr
 • 2 lingurițe extract de vanilie
 • 2 ouă
 • 4 căni (480g) făină
 • 1 linguriță praf de copt
 • Un praf de sare

Instrucțiuni:

 1. Preîncălziți cuptorul: Încălziți cuptorul la 180°C și pregătiți tava de copt cu hârtie de copt.
 2. Mixați untul și zahărul: Într-un bol mare, mixați untul moale cu zahărul până când obțineți o compoziție cremoasă.
 3. Adăugați vanilia și ouăle: Incorporați extractul de vanilie și adăugați ouăle, unul câte unul, amestecând bine după fiecare adăugare.
 4. Cernerea ingredientelor uscate: Într-un alt bol, cerniți împreună făina, praful de copt și sarea.
 5. Adăugați ingredientele uscate: Adăugați amestecul de ingrediente uscate peste amestecul de unt și zahăr, amestecând până când obțineți o aluat omogen.
 6. Formați bile de aluat: Luați porții mici de aluat și formați bile pe care le așezați pe tava pregătită, lăsând suficient spațiu între ele pentru a se extinde în timpul coacerii.
 7. Aplatizați cu furculița: Folosind o furculiță, ușor aplanați fiecare bilă pentru a le da forma tradițională a biscuiților.
 8. Coaceți în cuptor: Introduceți tava în cuptorul preîncălzit și coaceți biscuiții timp de 10-12 minute sau până când marginile devin ușor aurii.
 9. Răciți și savurați: Lăsați biscuiții să se răcească înainte de a-i transfera pe un suport. Savurați acești biscuiți delicioși, aducând cu ei aroma și gustul inconfundabil al copilăriei.

Această rețetă simplă pentru biscuiți delicioși vă va aduce cu siguranță aminte de momentele dulci din copilărie și vă va încânta cu fiecare mușcătură. Bucurați-vă de această experiență culinară simplă și delicioasă!