Ceaiul pe care îl bea Irina Loghin în fiecare dimineață: „Dau prin blender, strecor și beau un pahar zi de zi. Este cea mai bună”

Irina Loghin, un adept al unui stil de viață sănătos, își începe fiecare dimineață cu un ceai aparent banal, dar cu efecte remarcabile asupra stării sale de bine. Cântăreața afirmă că se simte excelent de când a integrat acest obicei în rutina sa zilnică.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a împărtășit Irina Loghin.

În plus, Irina Loghin consideră că acest ceai a fost un adevărat sprijin chiar și în timpul infecției cu coronavirus, deoarece a fost asimptomatică.

„Am avut gustul și mirosul, și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă”, a adăugat cântăreața.

Cătina este recunoscută ca un remediu natural pentru o gamă variată de afecțiuni ale organismului, atât interne, cât și externe.

Fructele de cătină conțin aproape toate mineralele și vitaminele necesare organismului uman. Un pahar de suc proaspăt de cătină cu miere, consumat dimineața, poate oferi vitamine și energie pe tot parcursul zilei.