Cea mai frumoasă prezentatoare de știri din România este din nou singură: Relația, distrusă de gelozie! Află ce s-a întâmplat cu vedeta

Iuliana Pepene, figura emblemată în lumea televiziunii românești, a devenit subiect de discuție în mediul online și în presă după ce a pus punct relației sale, care a durat aproximativ un an. Potrivit informațiilor dezvăluite de cancan.ro, gelozia excesivă a partenerului său ar fi fost principalul factor care a dus la despărțire.

Conform sursei menționate, Iuliana Pepene, cunoscută pentru aparițiile sale în emisiuni de succes de la Antena 1 și pentru participarea în ediția din 2023 a show-ului „America Express”, se găsește acum într-o perioadă de tranziție, pregătindu-se pentru a deveni gazda unei emisiuni dedicate pasionaților de Formula 1, tot la Antena 1. Se pare că despărțirea a avut loc cu aproximativ o lună în urmă, imediat după ce s-a întors dintr-o vacanță petrecută în Tanzania. Cu toate acestea, legătura cu fostul ei partener pare să rămână în picioare, conform surselor apropiate celor doi.

Conform relatărilor de pe cancan.ro, lipsa de încredere a fost principalul obstacol întâmpinat în relația lor, iar cei din anturajul lor au avut impresia că aceasta era o problemă încă de la începutul relației. Mai mult, ei au subliniat faptul că partenerul Iulianei era extrem de gelos, ceea ce a contribuit la tensiunile din cuplu.

În ceea ce privește activitatea profesională, Iuliana Pepene se pregătește să se lanseze într-o nouă aventură în lumea televiziunii, alături de colegul său Daniel Pavel. Emisiunea pe care o vor prezenta își propune să ofere o analiză detaliată a calificărilor din Formula 1, urmărind cele 24 de curse ale sezonului.

“Misiunea mea, ca și fan al Formulei 1, este de a explica pe înțelesul tuturor fenomenul acestui sport. Îmi doresc să fac acest sport să devină popular din nou în țara noastră, așa cum era în copilăria mea”, a subliniat Iuliana Pepene, arătându-și pasiunea și entuziasmul pentru acest nou proiect.

În plus față de emisiunea Iulianei Pepene, Mihai Morar și Cătălin Ghigea se alătură echipei pentru a oferi comentarii și analize în direct, atât la Antena 1, cât și la Antena 3.

„Visez să se întâmple asta din nou și cred că locul Formulei 1 este aici, iar rolul meu este de a face popular din nou acest fenomen, în timp ce Cătălin este profesionistul care ne va ghida prin cele mai mici detalii ale acestei competiții”, a completat Mihai Morar, accentuând importanța acestui proiect comun.