CEA MAI CRUNTĂ VESTE a venit chiar aum! Anunț despre Mirela VAIDA

Mirela Vaida, avort spontan în timp ce se afla pe scenă

Mirela Vaida, în vârstă de 41 de ani, și-a construit o carieră de succes și o familie minunată alături de soțul ei și cei trei copii, Carla, Vladimir și Tudor Ștefan. Deși acum este o mamă fericită, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a trecut printr-o tragedie în trecut.

Vedeta a suferit o pierdere dureroasă din cauza unei sarcini extrauterine, chiar în timp ce se afla pe scenă. Mirela mărturisește că nu știa că este însărcinată, deoarece sarcina era într-un stadiu foarte incipient.

În urma unei hemoragii severe, Mirela Vaida a efectuat analize medicale. Iar acestea au dezvăluit că a suferit un avort spontan.

„Eu am avut o sarcină extrauterină, dar a fost eliminată printr-o hemoragie foarte puternică. Eu am mai povestit asta. În timp ce cântam, probabil că și din cauza stresului, a oboselii și a zbuciumului și am cântat o noapte întreagă”, a afirmat aceasta.

„Deci s-a eliminat natural pentru că altfel trebuia să ajung ca și tine. Nici nu știam că eram însărcinată, mi-a ieșit după aceea în analizele de sânge, altfel ca și tine, aș fi aflat că sunt însărcinată și m-aș fi dus la ecografie”, a adăugat vedeta.

Prezentatoarea TV este acum mama a trei copii

La vârsta de 41 de ani, Mirela Vaida se poate mândri cu o carieră solidă în lumea televiziunii, dar și cu o căsnicie de 14 ani și trei copii minunați. Ea consideră că rolul de mamă este cea mai minunată experiență trăită până acum.

Chiar dacă nu este deloc ușor să crești trei copii, prezentatoarea afirmă că bucuria pe care o aduc aceștia este mult mai mare decât orice griji ar putea avea. Cu ocazia aniversării a 14 ani de căsnicie, aceasta a primit un cadou special din partea lor.

„Azi am împlinit 14 ani de căsătorie și copiii ne-au pregătit un tort aniversar făcut în casă!”, a scris ea într-un story pe Instagram.

„Mulțumesc din toată inima, copiii mei minunați”, a mai scris Mirela Vaida.

„Abia am ajuns de la serviciu! Ce surpriză minunată! Ne-au așteptat cu tort și lumânări aprinse. 14 ani de la nuntă”, a adăugat vedeta.