Ce spune Vica Blochina despre bărbații care înșală. Fosta amantă a lui Pițurcă nu este de acord cu infidelitatea în cuplu

Vica Blochina, o figură intrigantă în peisajul media românesc, a emis recent opinii puternice despre infidelitate și complexitățile relațiilor, condamnând în mod categoric bărbații care înșeală și situațiile în care soțiile și amantele devin prietene. Deși ea însăși a trăit o experiență similară în trecut, fiind amanta lui Victor Pițurcă, în prezent, Vica pare să fi depășit acest capitol și să se bucure de o viață singură și independentă.

Originară din Lituania, Vica Blochina s-a stabilit în România acum mulți ani. Inițial cunoscută ca o balerină talentată, și-a demonstrat abilitățile într-un club prestigios din București, unde a întâlnit-o pe Victor Pițurcă, cu care a avut o relație de 16 ani.

Cu privire la subiectul infidelității, Vica Blochina a fost foarte vocală, condamnând în mod ferm aceste comportamente în cuplu și situațiile în care soțiile și amantele ajung să devină prietene. Experiența sa personală, ca amantă a lui Pițurcă, a fost una dificilă, mai ales când a devenit mamă și Pițurcă a ales să rămână cu soția sa. Cu toate acestea, Vica a decis să-și continue viața în mod independent, reușind să-și asigure independența financiară și emoțională.

Pe lângă asta, Vica s-a implicat activ pe platformele de socializare, oferind sfaturi și sprijin femeilor aflate în situații similare. A adoptat o abordare sinceră și deschisă, similară cu alte celebrități care se adresează publicului feminin.

În cadrul emisiunii „Femeia Deasupra”, Vica a abordat subiectul complex al infidelității și al relațiilor complicate. A criticat ferm comportamentul bărbaților care jonglează cu mai multe femei și a pus la îndoială modul în care soțiile și amantele pot deveni prietene. A subliniat că nu există nicio scuză pentru astfel de comportamente și că este dificil să înțelegi aceste dinamici complicate în cuplu.