Ce si-a facut un roman in balcon! Toti vecinii vorbesc despre asta

O imagine publicata pe internet a facut ravagii in Romania. Proprietarul unui apartament a reusit sa dea dovada de creativitate si a construit un geam in balcon pentru animalul sau de companie.

Dragostea pentru animalul sau de companie l-a facut pe un roman sa recurga la un gest impresionant.

Acesta a construit o fereastra speciala in balcon pentru catelul sau. Imaginile au fost postate pe o retea de socializare, unde mii de romani au apreciat gestul stapanului.

“Nu știu cine a fost OMUL care s-a gândit să-i fie bine necuvântătorului său… dar știu că așa ceva rar vezi… OAMENI, adică”, este titlul postarii de pe pagina de Facebook Societatea.ro.

Mii de romani au fost placut surprinsi de gestul de care a dat dovada proprietarul, iar toti cei care trec prin fata blocului si observa fereastra se minuneaza.

“Mai exista oameni cu suflet , care se gandesc la prietenii lor / Cinste lui, într-adevăr un. om care se gândește mereu să-i fie cât mai bine celui mai bun și sincer prieten al omului / Felicitări. O idee nemaipomenita. O voi pune și eu în practica”, sunt doar cateva dintre mesajele postate pe Facebook.