Ce s-a întâmplat cu o femeie după ce a făcut amor cu soțul zilnic, timp de un an

Este vorba despre o femeie din Marea Britanie, Brittany Gibbons, care a decis să facă amor cu sotul sau, timp de un an, în fiecare zi.

A făcut amor cu șotul zilnic. Totul a început după ce femeia a și-a dat seama că are probleme legate de imaginea sa corporală după a treia sarcină. Astfel că nu s-a mai dezbracat în fața soțului și a făcut s3x doar cu lumina stinsă.

Însă asta nu e tot, femeia aștepta ca partenerul său să plece din dormitor înainte de a se schimba de haine. Pentru că anii au trecut, și-a dat seama că șotul sau nu o mai văzuse dezbrăcata, astfel că a luat decizia de a face s3x în fiecare zi, pentru a se confrunta cu problemele grave de imagine.
A făcut amor cu șotul zilnic

Andy a fost de acord cu propunerea soției sale. Însă lucrurile nu au mers strună, fiindcă Brittany a început să își dorească să fie din ce in ce mai des cu soțul său și să facă s3x în toate locurile din casă.

A apelat la romantism, își săruta soțul mai des și începuse să fie mai înțelegătoare astfel că relația dintre cei doi a început să fie mult mai puternică și mai bună.

„Dupa trei luni am descoperit ca imi place s3xul din nou, am facut un playlist cu piese care ma excitau si nu mai eram constienta de sunetele pe care corpul meu voluptuos le facea. Dupa sase luni, am inceput sa ma simt din nou s3xy si sa port haine care mi se potrivesc”, a povestit femeia, potrivit girly.ro.

Astfel că după un an, Brittany a prins curaj pentru a merge mai dezbracată prin casa, și chiar a început să prepare prânzul în lenjerie intimă pentru soțul ei.