Ce Relație Este, De Fapt, Între Denise Rifai Și Dan Bittman: „E Foarte Onorant…”

După ce s-a zvonit că ar fi împreună cu Dan Bittman, Denise Rifai a clarificat situația, însă felul în care îl privește pe cântăreț, le-a dat de gândit fanilor.

Prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit totul în cadrul podcast-ului susținut de Adrian Artene.

Ei bine, în cadrul podcast-ului, Denise a fost nevoită să răspundă la „întrebarea roșie”, așa cum o face fiecare invitat din emisiunea „40 de întrebări”.

Ce relație este, de fapt, între Denise Rifai și Dan Bittman
Adrian Artene a vrut să lămurească situația în care au fost puși Dan Bittman și Denise Rifai, având în vedere zvonurile care s-au lansat din partea publicului. Fără să o menajeze, acesta a întrebat-o dacă a format sau formează un cuplu cu artistul. Acesta a fost momentul în care Denise Rifai s-a amuzat copios și s-a fâstâcit.

Vedeta a dat un răspuns de proporții, iar felul în care l-a descris pe membrul trupei Holograf, i-a lăsat cu gura căscată pe fani. Replica ei diplomată n-a lăsat de înțeles că are sau nu o relație cu Dan Bittman.

„Este întrebarea evidentă! Să lămurim lucrurile. Este atât de onorat să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman! Este un tip cu o energie masculină, mereu îi zic: Ai venit la mine la emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul, cu inelul lui…E un bărbat minunat, și o să-ți spun așa: E foarte onorant pentru mine că el există în viața mea”, a declarat Denise Rifai, în timp ce zâmbea.

De unde au pornit speculațiile că cei doi ar forma un cuplu
În octombrie, anul acesta, Denise Rifai și Dan Bittman au fost văzuți comportându-se mai mult decât doi prieteni. Paparazzi i-au surprins plecând împreună de la un eveniment, iar la una dintre prezentările de modă ale designerului Cătălin Botezatu, amândoi au atras privirile, în timp ce se amuzau și se bucurau unul de compania celuilalt.

De ce se îmbracă Denise Rifai numai în negru
La gala premiilor TV Mania, Denise Rifai a ales tot o ținută neagră așa cum poartă în fiecare emisiune de la Kanal D. Telespectaorii care o urmăresc au sesizat că vedeta se îmbracă întotdeauna numai în negru. Potrivit moderatoarei, invitatul trebuie să fie în centrul atenției și nu ea.

„Această non-culoare, negru, este cea pe care eu o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că ține de formatul 40 de întrebări.

Este una dintre chestiile pe care noi le avem la emisiune, ca eu să nu schimb prea mult și să fiu aceeași în fața invitatului și în fața telespectatorilor, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care-l am în față. Deci eu rămân aceeași, îmbrăcată în negru. Nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile”, a declarat aceasta pentru colegii săi de la Kanal D.