Ce Nume CIUDAT A Ales Cabral Pentru Copilul Lui

Cabral și Andreea Ibacka au dezvăluit prin intermediul rețelelor de socializare numele băiețelului lor. Mezinul familiei a venit pe lume în luna octombrie a acestui an.

Andreea Ibacka a postat pe Facebook o imagine cu bradul lor de Crăciun în care erau așezate globuri cu numele copiilor. Așa s-a aflat că pe băiețelul ei și al lui Cabral îl cheamă Tiago Ibacka.

„Crăciun cu pitici, Crăciun fericit! ♥️ La fel să fie și în casele voastre! Hubby Cabral Daughter Namiko Son Tiago Ibacka’, a transmis actrița. Nici prezentatorul de la Pro TV nu s-a lăsat mai prejos.

„Primul nume este Inoke. Al doilea este Namiko. Al treilea… e Tiago. Sper că și voi sunteți bine pe-acolo pe unde sunteți.’, a transmis el.

Cabral și Andreea Ibacka, despre fiul lor
Cabral se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile. Acesta se bucură de simpatia publicului, de o carieră frumoasă în televiziune și de o familie absolut superbă. De când este tată și de băiat, carismaticul prezentator TV împărtășește imagini cu cei doi micuți ai lui.

Recent, Cabral a distribuit o fotografie în care apar soția lui, Namiko și mezinul familiei. În imagine, bebelușul este susținut de Andreea, iar surioara mai mare pare foarte mândră de statutul ei. Poza a fost postată pe contul creat pentru Namiko.

„E mic piticul ăsta… da mie-mi place de el. Mă rog, mai puțin când plânge, că nu ne mai înțelegem prin casă om cu copil…’, este mesajul scris în dreptul fotografiei.

Andreea Ibacka a născut în urmă cu aproximativ trei luni un băiețel perfect sănătos. Totul a decurs foarte bine în sala de nașteri și frumoasa actriță s-a recuperat extrem de rapid. „Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși. Bebe e incredibil, e un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă, adică cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge.

La naștere a avut 3240 de grame și 52 de centimetri, nota 10, premiant, a spus actrița la vremea respectivă.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .