Ce mesaj i-a scris o amantă moldoveancă nevestei căreia i-a furat soțul

O femeie din Republica Moldova, devenită amanta unui bărbat căsătorit, i-a scris o scrisoare în semn de regret soției fostului său amant. Ea și-a expus sufletul pe tavă și a vorbit emoționant despre experiența ei de amor imposibil.

Scrisoarea a fost urcată pe un blog, unde aproape 3.000 de oameni au distribuit povestea citită.

„Pun pariu că probabil mă urăști. Sunt sigură că deja m-ai numit în ultimul hal sau vei face acest lucru foarte curând, dacă nu știi încă. Dar într-o zi vei afla.

Dar sunt sigură că deja bănuiești. Poate am lăsat din greșeală ceva în casa lui sau în mașina lui, dar el a jurat că este vorba despre lucrurile surorii sale. Poate mi-ai simțit parfumul, deși își schimbă regulat hainele.

Simți, chiar dacă nu poți spune cu siguranță asta, dar vrei să negi adevărul. Am fost în locul tău și am urât-o pe cealaltă. Ceea ce nu am înțeles până nu am devenit eu însăși în locul ei, este că a fost vina lui, nu a ei sau a mea.”, și-a început femeia scrisoarea.

„Am crezut în minciunile lui când ne-am întins în pat”

Desigur, există întotdeauna mai mulți vinovați, dar nu aș putea face nimic pentru a mă îndrăgosti de cineva care a fost ocupat. Am crezut în minciunile lui când ne-am întins în pat, când am vorbit despre viitor, deși știam că nu va fi. Mi-a promis că te va părăsi, dar știam că acestea sunt doar cuvinte, pentru că în fiecare seară se va întoarce la tine și își va mărturisi dragostea. Am crezut când mi-a mărturisit că mă iubește.”, a continuat să precizeze amanta.

„Dragostea ne face să credem în minciuni”

„Și știu că a trebuit să am mai multă stima de sine pentru a putea pleca mai devreme, dar iubirea ne face să facem lucruri stupide. Dragostea ne face să credem în minciuni. Dragostea ne permite să vedem exact ceea ce ne dorim și ascunde de noi ceea ce nu acceptăm.

Acestea au fost apelurile târzii pe care le așteptam. Dar în profunzime știam că, dacă mă iubește la fel de mult cum spunea, va fi cu mine, dar nu era. El a țesut atât de expert o pânză de minciuni, încât am căzut în ea.”, a mai spus aceasta.

„A fost totul un joc. Mi-a spus regulile, iar eu le-am jucat”

Amanta a precizat detaliat care au fost regulile din start ale bărbatului pentru a accepta situația imposibilă.

„Nu aveam voie să facem fotografii comune. Nu aveam voie să mergem la plimbări în anumite locuri. Nu puteam spune nimic altora. Am fost notată pe telefonul său cu un alt nume și îl puteam suna doar în timpul programului de lucru. A fost groaznic să-l urmăresc cum pleacă, în timp ce eu chiar îmi doream să rămână.

Dar cel mai mult vreau să îmi cer scuze. Nu numai pentru că am devenit parte a unui triunghi amoros, ci și pentru că nu te respectă și nu te iubește suficient pentru a fi adevărat. Îmi pare rău că ești cu cineva care nu este demn de tine. Pentru că, altfel, nu aș fi aici.”, a scris femeia.

„Dacă nu cu mine, te-ar înșela cu alta”

„Adevărul este că, dacă nu cu mine, atunci te-ar înșela cu alta. Așa sunt ei – trădătorii. Îl iubesc foarte mult și mi-a luat multă putere să plec, pentru că voiam pe cineva care să mă dorească doar pe mine.

Nu mai voiam să fiu amanta lui. M-am săturat să fiu secretul lui. Dar, cel mai mult, mi-am dat seama că nu vreau să particip la ceva care te doare cu aceeași durere pe care am simțit-o când eram în locul tău.

Femeile se blestem adesea între ele, în timp ce adevărul este că ambele sunt îndrăgostite de același bărbat. Îmi recunosc greșelile, dar nu am putut să le controlez.

Dacă rămâneți împreună, îți doresc tot ce este mai bun dintr-o inimă pură. Îmi pare rău pentru durerea pe care ți-am provocat-o. Adevărul este întotdeauna dezvăluit și cu cât este mai mare minciuna, cu atât este mai dureros. Și în timp ce mă doare, știu că te va doare și el nici măcar nu merită.”, a încheiat amanta scrisoarea.